Verandering inlogsysteem forum 19-05-2020

 • Beste spelers van onze community,


  Terwijl we doorgaan met het integreren van onze diensten in het Gameforge-platform, kun je vanaf dinsdag 19 mei op het forum inloggen met de gegevens die je gebruikt voor je Battleknight-account op Gameforge.com.


  Als je voor zowel het forum als het spel hetzelfde e-mailadres gebruikt, kun je met de gegevens van beide accounts inloggen op het forum.
  Als je verschillende e-mailadressen gebruikt in het forum-account en in het gameforge-account, zul je een multi-account creëren door in te loggen via het Gameforge-account op het forum.

  Daarom vragen we je nadrukkelijk om eerst de data die je gebruikt te controleren, voordat je probeert in te loggen met de gegevens van het spel op het forum.


  Let op!
  In het geval je de "Gameforge login" optie zou willen gebruiken om in te loggen op het forum, controleer dan dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt op het forum als dat je gebruikt in de Gameforge Client.


  announcement_battleknight_en_8cb1d5729ab84d6175c1529b68a32e6d.png

  Als je de eerste keer op deze manier inlogt, worden je forum-account en Gameforge Account samengevoegd.  announcement_battleknight_en_8cdf8076d9715816dee19f3de8afb5c5.png


  Jouw BattleKnightNL team