Porozmawiajmy o aktualizacjach i eventach

• spoko ;) jeśli dobrze pamiętam to te potwory są dość mocne albo każdy kolejny jest coraz mocniejszy, powodzenia w evencie ;)

S3 PL [RiR]

S7 PL [res]

• 1 Gargoyle = Tarant, Thulgar, Waile, Gastain, Asgal

2 Nightalp = Grand, Alcran, Alvan, Brant, Talmet

3 Ghul = Milley, Talfour, Endalain, Sedwich

4 Wendigo = Endalain, Talmet, Alvan, Asgal, Jarow

5 Lich = Grand, Tarant, Sedwich

6 Imp = Talfour, Brant, Gastain, Alcran, Milley, Thulgar

7 Hellhound = Alcran, Endalain, Talfour

tak to było dawniej.....

-fireangel-1.jpg?1529394440

• Nie pamiętam, wydaje mi że robiąc zwykłe misje nie "pewniaki" za kamyki, potwór wypada co 2-3 misje

S3 PL [RiR]

S7 PL [res]

• jak chcesz mieć pewność że trafisz na eventowego potwora to musisz zrobić misję za kamyki (kosztującą x2 tyle co normalna misja)

S3 PL [RiR]

S7 PL [res]

• 1 walka to 1 pkt do osiągnieć w pokonanych potworach

jeśli dajemy misje 30 min, i dostajemy 3 odznaki to również dostajemy 1 pkt do osiągnięć w postępie pokonanych potworów :)

• Normalny łup w wysokości 606 srebra.

KORDAS otrzymał 2 PD.

Gracz KORDAS otrzymuje Odznaki Łowcy: 1

Obrażenia - Atakujący: 3333

Obrażenia - Obrońca: 0

ot misja na 70 lvl

edit?????//////

ciach.

• To jest forum, a nie średniowieczna karczma:) Takie sytuacje nie mogą mieć miejsca i takich rzeczy nie będę w żaden sposób tolerował.

a te przedmioty retro są wartę 1 srebrnik ? czy da się na nich coś zarobić ;) ?

Z tego co pamiętam to sa one warte 1 srebrnik więc raczej się na nich nic nie zrobi. Chociaż w wyspie Fehan wpadają itemy warte 20000$. Ktoś jest na bieżąco może i wie lepiej?:)

• trochę są warte te przedmioty np. amulet szybkości na 69lv jest wart 6687$, niestety nie pamiętam czy jest on jako nagroda za osiągnięcie progu pokonanych potworów, czy wymieniony za odznaki, bo jest z poprzedniej edycji tego eventu.

S3 PL [RiR]

S7 PL [res]

• a troche z innej beczki , zauważyliście jakieś wolniejsze działanie strony ?

ja mam problem ledwo co sie ładują strony , połowy rzeczy na nich nie widać etc....

przeczysciłem wszystko co tylko umiałem ale nadal ten sam problem tylko na stronie BK - reszta stron bezproblemowo ;/

Edit :

dodam że na telefonie na danych mobilnych ten sam problem , laptop i PC z wifi

• To jest forum, a nie średniowieczna karczma:) Takie sytuacje nie mogą mieć miejsca i takich rzeczy nie będę w żaden sposób tolerował.

a te przedmioty retro są wartę 1 srebrnik ? czy da się na nich coś zarobić ;) ?

Z tego co pamiętam to sa one warte 1 srebrnik więc raczej się na nich nic nie zrobi. Chociaż w wyspie Fehan wpadają itemy warte 20000$. Ktoś jest na bieżąco może i wie lepiej?:)

Witam !

Przedmioty w stylu retro mają na sprzedaż wartość srebra.

Przypisana wartość będzie zależeć od poziomu każdego gracza, kiedy zostanie on wygrany.

(Około 27 000 srebra dla poziomu 48)

Przepraszam za mój polski język... ale używam google translate.