Porozmawiajmy o aktualizacjach i eventach

• Dorzucam do listy pomysł, żebyśmy mogli korzystając ze zwykłej przeglądarki przenosić przedmioty. Kupić EQ u handlarza, przenieść przedmioty ze skrzyni z łupem itd.

Grając w Gladiatusa z telefonu używając Opery, mogłem bez problemu przenosić przedmioty z torby na gladiatora.

Ciągłe logowanie się na Puffina jest trochę męczące.

• Dorzucam do listy pomysł, żebyśmy mogli korzystając ze zwykłej przeglądarki przenosić przedmioty. Kupić EQ u handlarza, przenieść przedmioty ze skrzyni z łupem itd.

Grając w Gladiatusa z telefonu używając Opery, mogłem bez problemu przenosić przedmioty z torby na gladiatora.

Ciągłe logowanie się na Puffina jest trochę męczące.

W starej wersji BK można było wymienić przedmiot z plecaka poprzez podwójne kliknięcie. Takie rozwiązanie było dużo szybsze. Jeden tylko problem bym widział tutaj dla informatyków zdarzają się scyzoryki które zajmują 4 miejsca w plecaku z wymianą na mieczyk zajmujący 6 miejsc. Więc tu mogłoby to nie działać.

• powinni jeszcze dodać jakiś przycisk uporządkowania wszystkiego w eq, ja niby w plecakach nie miałem miejsca ale jak poukładałem osobno mikstury, osobno wskazówki i zbroje to 4 plecak został mi prawie pusty

a już najlepiej było by zrobić aplikację na telefony z tymi wszystkimi udogodnieniami, z dobrą akcją marketingową i mamy przepis na sukces :D

S3&S7 > S55 PL #UNITED

• Akurat raz na 3 miesiace dają wieksze eventy, byly bozonarodzeniowe, byly wielkanocne, to na koniec czerwca/poczatek lipca przed startem s37 beda smoki albo fehan, potem przed s38 w pazdzierniku bedzie event lowcow.

Tak to widzę :D

• Co do puntu 7 24h karmy bym zostawił. Kto chce chwilowe odetchnienie to prosi o Fa. A namiastka kwasu jest w śnieżkach. Ale działanie można dopracować te 10 więcej siły na 300 lvl to wygląda megapotężnie:D

• Punkt 9....w ogóle powinni zrobić możliwość robienia cały dzień misji...za darmo...do tego w tym samym czasie niech będzie możliwe wysłanie go do pracy! A co.

• taki cytat z internetu:

W całym kraju w 2020 r. obowiązują następujące święta:

1. Nowy Rok (Neujahr) 1 stycznia 2020 r. (środa)
    2. Wielki Piątek (Karfreitag) 10 kwietnia 2020 r. (piątek)
    3. Poniedziałek Wielkanocny (Ostermontag) 13 kwietnia 2020 r. (poniedziałek)
    4. Święto Pracy (Tag der Arbeit) 1 maja 2020 r. (piątek)
    5. Wniebowstąpienie Pańskie (Christi Himmelfahrt) 21 maja 2020 r. (czwartek)
    6. Poniedziałek Zielonoświątkowy (Pfingstmontag) 1 czerwca 2020 r. (poniedziałek)
    7. Dzień Zjednoczenia Niemiec (Tag der Deutschen Einheit) 3 października 2020 r. (sobota)
    8. I Dzień Bożego Narodzenia (I Weihnachtstag) 25 grudnia 2020 r. (piątek)
    9. II Dzień Bożego Narodzenia (II Weihnachtstag) 26 grudnia 2020 r. (sobota)
  • Wydaje mi się, że nawet nożyki czy sztyleciki zawsze zajmują 6 miejsc. Hełm zajmuje 4.

• są też takie co zajmują 4 bo widziałem

• Oczywiście popieram i oczywiście uważam, że bez wprowadzenia tych zmian gra umrze niemal całkowicie i to dość szybko. Tyle że zamiast po raz enty bić pianę i biadolić na GF spróbujmy pomyśleć jak można by jakoś na nich wpłynąć lub choć do nich dotrzeć. Czy jest jakaś droga aby propozycje tych zmian GF zobaczyli/ustosunkowali się? Czy ktoś z Teamu PL może pomóc?

• Pomysłów jest wiele jak widać, gorzej z możliwościami rozwojowymi...

Popytam, czy cokolwiek z Twojej listy jest możliwe ;)

• Przynajmniej ktoś z góry też probuje coś zdziałać :)

PL s3- top59

PL s7 - top16

PL s25 - top10