Porozmawiajmy o aktualizacjach i eventach

• eq z największym szczęściem też ma swoje minusy np. zazwyczaj ma małą zbroję. Czasami mniejsze szczęście udaje się zniwelować wykorzystując te słabe punkty. Jeśli jakiś moderator opiekuje się jeszcze forum to proponuję otworzyć temat "rozmowy o eq" i przenieść powyższe posty. Rozmowy tematem trochę zaczynają oddalać się od tematu eventów. A jednocześnie wydaje mi się, że to temat rozwojowy.

• wow! aktualizacja się szykuje, no no, bardzo dobrze :D

a ja sie boje tej aktualizacji, bo z doswiadczenia wiem, ze jak GF poprawia jakies bledy to pojawia sie drugie tyle nastepnych

PL s3 - top 48

PL s7 - top 32

FR s8 - top 337

01.04.2023

• Jak już grzebali przy misjach grupowych to mogli naprawić dodawanie najemników dla wysokich poziomów. Z tymi wpłatami ciekawe być może jak się wyjdzie z zakonu i się wróci będzie pamiętało ilość wpłat. Po za tym z tego co pisze to jakieś małoważne szczegóły.

• nawet wskoczył nowy nr aktualizacji... a od ostatniej minęło nie wiem ile lat już

niby pierdoła, a cieszy, to dobry znak:)

nr wersji zmienil sie pare miesiecy temu, jak naprawiali event ze smokami :) i nie tak dawno tez sie zmienil. co dodali? czy cos zmienili? wg wielu osob zmienili tylko nr :)

PL s3 - top 48

PL s7 - top 32

FR s8 - top 337

01.04.2023

• szykuje się gruba zmiana, będzie lobby jak w tych popularniejszych gierkach GF, to dobry znak, że jednak battleknight nie jest zapominane i wciąż firma ma kasę z tego i nie chce nas zamykać:D

200.gif

• szykuje się gruba zmiana, będzie lobby jak w tych popularniejszych gierkach GF, to dobry znak, że jednak battleknight nie jest zapominane i wciąż firma ma kasę z tego i nie chce nas zamykać:D

to sa przygotowania pod laczenie serwerow :)

PL s3 - top 48

PL s7 - top 32

FR s8 - top 337

01.04.2023

to sa przygotowania pod laczenie serwerow :)

Podziwiam Twój optymizm:P

to nie slyszales, ze maja laczyc serwery ? Paso napisal o tym na discord

PL s3 - top 48

PL s7 - top 32

FR s8 - top 337

01.04.2023