Okej czaję. A co z sytuacją jak oba konta mają ten sam adres e-mail? ![]()
Porozmawiajmy o aktualizacjach i eventach
-
-
use 2 browsers
-
Okej czaję. A co z sytuacją jak oba konta mają ten sam adres e-mail?

jak mają ten sam mail to są w tym samym lobby, teraz też możesz mieć kilka kont na jednym serwerze w tym samym lobby.
a co do numeracji kont to konto które jest najwyżej w rankingu zachowa nazwę a kolejne dostaną numer po #
-
Okej czaję. A co z sytuacją jak oba konta mają ten sam adres e-mail?

jak mają ten sam mail to są w tym samym lobby, teraz też możesz mieć kilka kont na jednym serwerze w tym samym lobby.
a co do numeracji kont to konto które jest najwyżej w rankingu zachowa nazwę a kolejne dostaną numer po #
O takie wyjaśnienie mi chodziło. Dzięki za odpowiedź
-
smoki jeszcze tydzień bijemy.... coś komuś się o uszy obiło czy może przed łączeniem jakies szaleństwo wpadnie?
-
długo czekałem na łączenie, ale mam nadzieję, że ostatecznie dojdzie do tego za miesiąc żeby udało mi się wbić 100. turniej haha
-
przydałoby się jeszcze wydać na spokojnie uzbieraną kaske na comiesiecznym szaleństwie

-
Jakieś wikingi będą tydzień przed fuzja ?
-
wiem ze nie na temat... czy ktos ma problemy z wysłaniem wiadomosci na zakon czy tylko mi sie coś popsuło
-
weszła aktualka i coś popsuli
-
no cóź trzeba czekać
-
ciekawi mnie też ten event z wikingami... czyżby w końcu gameforge wymyślił coś nowego? jestem happy
-
ciekawi mnie też ten event z wikingami... czyżby w końcu gameforge wymyślił coś nowego? jestem happy
a gdzie ten news?
-
jest na serwerach które bedą łączone jako pierwsze
-
cieszcie się że nie wprowadzili u nas-bo Wikingowie wywalili smoki-a poza tym dawno dawno temu był event wikingów-z tego co pamiętam Wikingowie dobrze płacili tylko trzeba było robic misje w portach (takie jakieś mgliste wspomnienie mi się kołacze)
-
hej ktoś wie czy aktywne moce karmy bedą wyłączone po połączeniu?
-
hej ktoś wie czy aktywne moce karmy bedą wyłączone po połączeniu?
Nic w FAQ nie napisali na temat mocy karmy.
-
dlatego zapytałem

-
no i mam pytanie-co z Wikingami? Podobno są,,,tylko co to oznacza? może ktoś by cos na ten temat powieział , bo to że są to mało wyczerpująca informacja
kiedys daaaaaaaaawno temu byli ale nikt nie pamięta co z sobą nieśli
-
no i mam pytanie-co z Wikingami? Podobno są,,,tylko co to oznacza? może ktoś by cos na ten temat powieział , bo to że są to mało wyczerpująca informacja
kiedys daaaaaaaaawno temu byli ale nikt nie pamięta co z sobą nieśli
Gastain - Stranded Ship Mission.