Porozmawiajmy o aktualizacjach i eventach

• Witam,

Nie było mnie tu parę lat... czy ktoś może mi udzielić informacji na temat numerów aktualnie aktywnych serwerów?

I czy istnieje możliwość zarejestrowania się na wybrany serwer?

Spróbowałem założyć konto i wrzuciło mnie na s62 - chyba najnowszy...

• s55 - serwer z prędkością x1, powstały w wyniku fuzji;

s56 - serwer z prędkością x5, powstały w wyniku fuzji.

Na obu jest dużo aktywnych graczy. Nie wiem jak wygląda sytuacja na innych serwerach.

• Witajcie moi Drodzy :)

Szukam osoby/osób chętnych do pomocy przy aktualizacji sekcji FAQ

Za każdy zaktualizowany temat lub jakiś nowy który się przyda społeczności BK gracz otrzyma :rubygif: na konto.

Chętne osoby zapraszam do kontaktu ze mną

• w sumie mógłbym coś od siebie dorzucić, co dokładnie tam trzeba poprawić lub dodać? bo nawet nie wiem czego brakuje ;)

S3&S7 > S55 PL #UNITED

• w sumie mógłbym coś od siebie dorzucić, co dokładnie tam trzeba poprawić lub dodać? bo nawet nie wiem czego brakuje ;)

To co się głównie rzuca tam w oczy to brak obrazków no i poradnik turniejówki kończy się na 39lvl...jeszcze chyba brakuje info o turnieju cara.

• czy starasz sie nas przekupic rubinami ?:)

• Myślę że należy to traktować jako podziękowanie za włożony wysiłek i poświęcony czas albo wynagrodzenie za wykonaną pracę...no chyba że ktoś chce za darmo w czynie społecznym to zawsze może przekazać otrzymaną nagrodę na cele charytatywne:)

Co do aktualizacji FAQ to sądzę że można by zrobić jakiś spis przeciwników na misjach grupowych no ale tu już trzeba by włożyć sporo pracy.

• PENETRATOR możesz to nazwać jak chcesz. Ze swojej strony po prostu jak zobaczyłam jak to nasze FAQ wygląda to się przeraziłam bo nie dość że tematy stare to jeszcze wszystkie obrazki poszły out.

Poprosiłam tutaj o pomoc i szukam chętnych bo uważam, że powinna to zrobić osoba która na co dzień gra w Battleknight i po prostu zna tą grę. Ja przyznaję się że się do tego po prostu nie nadaje :)

A uważam, że skoro ktoś włoży w to swój czas i pracę to powinien być jakoś za to wynagrodzony. Jedyne co mogę zaoferować to właśnie rubiny i stąd taka a nie inna informacja.

Warto może też zajrzeć do FAQ innych społeczności bo może też mają ciekawe tematy i ktoś chciałby je przerobić na wersję PL :) Każda propozycja i pomoc mile widziana

• raporty z wojen się zepsuły po aktualizacji, miało być poprawienie wyświetlania nicków - i to jest dobrze zrobione ale tylko w zakładce "wojna", ale już raport z wojny wygląda tak:

S3&S7 > S55 PL #UNITED

• raporty z wojen się zepsuły po aktualizacji, miało być poprawienie wyświetlania nicków - i to jest dobrze zrobione ale tylko w zakładce "wojna", ale już raport z wojny wygląda tak:

Anders rozumiem że ten błąd pojawił się po aktualizacji z 29.03? Czy po tej wczorajszej?
    Czy to jest cały czas czy "losowo"? Czy na różnych przeglądarkach taki sam błąd? Innym graczom też taki błąd wywala?

• pojawiło się już przy tej poprzedniej aktualce ~tydzień temu jest to i u mnie i u innych graczy!

S3&S7 > S55 PL #UNITED