Mistrz Marek moze zrobisz aktualizacje albo nowy ranking ?

Statystyki Starć Rycerzy aktualizacja 23.02.2025
-
-
Zrobiłem aktualizację ale bez rankingu przegranych
-
dzięki aczkolwiek szkoda, że nie ma przegranych
Chociaż z top 30 mozna wyliczyć topke 😀
-
Jak kiedyś będę miał jeszcze trochę czasu to przeliczę mam przeklepane do exela. RW z hali sław od października 23 do zeszłej soboty niektórych mam nawet w przegranych przeliczonych. Jako ciekawostka BawariaMaster zarówno w przegranych jak i wygranych w tym okresie jest bardzo wysoko.
-
Jak kiedyś będę miał jeszcze trochę czasu to przeliczę mam przeklepane do exela. RW z hali sław od października 23 do zeszłej soboty niektórych mam nawet w przegranych przeliczonych. Jako ciekawostka BawariaMaster zarówno w przegranych jak i wygranych w tym okresie jest bardzo wysoko.
Tylko na tym mu zależy, żeby zobaczyć mnie w topce przegranych
-
super zestawienie , dobrze że jest .
Tylko wtrące swoje 3 grosze co do wpisów na łomot i kase , troszkę latek mineło na BK i dlamnie łomot
na -3 przewaga 100lv zdobycie te 10-20k łupu to nie powód do chwalenia się (chyba ze ego swojego)
nigdy bym nie podał zlupienia malucha (róznica 100lv to jednach maluch).
za to nie widzę lub mało widze wygranych na 10k + w topce na +3 z wiekszymi to jest duma i sława rycerska nie łupienie małych (mozna ok)
ale chcwalic sie tym to porazka
ja od lat nie atakuje (od likwidacji s9 i czasów AOL -AOR )tylko oddaje ataki ,
ale to były inne szkoły BK ,czasy krawca, czaro, punichera ,italiana,spartana ,oskara,godfryta i wielu innych słynne walki na klaty sami gracze stawiali nagrody , teraz to
sory ale namiastka honoru i zasad starć .
pozdro
-
-
z tego progu wynika że 400lv złupi kogoś z 200lv na 16k i damu Ko 1600 dmg to ok
miesci się w progu , ok wybacz ale gdzie tu honor równowaga czy poprostu rycerskość , dlamnie
to gnębienie maluchów za moich czasów taki delikwet miał KO od topki zaprzyjażnionej co 12 godz , ale sory
znowu odzywają sie czasy przeszłe .
nie wtrącam się juz ,to walka z wiatrakami przy multi kontach jak 1 ma 2-10 innych ,
w połaczeniu tylu serwerów gdy konta 400lv w serwerach łaczyli z serwerami gdzie była topka 100-150 miejsza to paranoja .
dla równowagi powinni dodać luźne staty w zaleznosci od różnicy serwerów i lat .
a nie dać młodsze srwery na pożarcie , ekonomia się kłania byle kasa nie równe szanse
-
Statystyki mogą być wartościowym uzupełnieniem gry, o ile opierają się na jasnych zasadach, które nie zmieniają się w zależności od sytuacji.
Raz mamy top 10, innym razem top 30, a ranking przegranych zniknął dokładnie w chwili, gdy autor zestawienia sam znalazł się na jego szczycie. Trudno to nazwać przejrzystością.
Zdarzały się debiuty po jednej walce, niejasne powiązania, promowanie swoich. Kilka kont po prostu zniknęło bez śladu. Gdy zasady zmieniają się w zależności od tego, kto ma się pojawić w rankingu, cały sens takich zestawień się rozmywa.
Bo legendy nie tworzą cyfry, tylko to, co zostaje po walce - historia, postawa i konsekwencja.
-
Gdy tworzony jest nowy serwer na forum zakonne wlatuja farmy po 500 srebra pozniej po 1k itd ... teraz jak masz 400 lvl nie wrzucasz juz takich farm prawda ? O to chodzi
farma po 15k to juz codzienność.