Hej. Mam pytanko do was. Czy gra ktoś z was na iPadzie lub iPhonie? Zauważyłem że jest problem z przeniesieniem ekwipunku na urodzeniu Apple. Na androidzie po podłączeniu myszki można bez problemu przenieść ekwipunek a z np. IPada nie da rady. Czy da się to jakoś ogarnąć? dzięki pozdrawiam.
Gra na urządzeniu Apple
-
-
Cześć, rozwiązaniem Twojego problemu jest przeglądarka puffin, cechuje się wbudowanym touch-pad'em za pomocą którego można przenosić przedmioty, działa zarówno na androidzie jak i na iOS, zapytam z ciekawości jakiej przeglądarki używasz na androidzie że działa Ci podłączona myszka?
-
Używam Google chrome na lg g6 i kabla otg. Dzięki za info. Wypróbuje tę przeglądarkę.
-
Niestety ale w tej przeglądarce nie mogę się zalogować. Wpisuje nick hasło i ładuje się bez końca.
-
Myślę że problem może być strona startowa - aktualności, po jednej z ostatnich aktualizacji ładuje się baaaardzo długo, spróbuj może po wpisaniu loginu i hasła otworzyć nową kartę i wkleić do niej link kierujący do innej podstrony niż świat/aktualności, np. do postaci lub wiadomości, jeżeli to nie pomoże to nie mam więcej pomysłów.
-
Wersja na Androida działa prawidłowo. Już myślałem że będę mógł pograć na iPadzie
-
U mnie problem pojawia się już na początku przy Próbie logowania. Po wpisaniu nicku i hasła klikam na zaloguj się. Okno przyciemnia się i pojawia animacja ładowania. Po dwóch sekundach znika i pojawia się w kółko bez końca. Nie mogę się zalogować. A tak poza tym to przeglądarka jest fajna. Opcja myszki itp super pomysł.