Zmiany w Battleknight - propozycje i sugestie

• Ze zmian to super byłoby coś w stylu eventy zakonnego, gdzie zakony mogą między sobą rywalizować zbierając punkty w określonym czasie.

Dostałam zapytanie o więcej szczegółów na temat tego pomysłu. Także prośba do Was gracze jakbyście widzieli tego typu event? Na jakiej zasadzie miałby działać? Wszelkie sugestie i propozycje mile widziane :)

• a podwójny exp ? W każdej gierce to jest tylko w BK nie :) jedynie z uzdrowiciela raz na rok mozna trafić cos takiego ale to słabe mógłby być np przez tydzień podwojone pd z misji

• a podwójny exp ? W każdej gierce to jest tylko w BK nie :) jedynie z uzdrowiciela raz na rok mozna trafić cos takiego ale to słabe mógłby być np przez tydzień podwojone pd z misji

Idąc tym tropem mógłby być event, w którym karma z misji liczyłaby się podwójnie. Albo jakiś eliksir, który na jakiś czas (24/48/72 godziny) dawał podwójnie karmę z misji.

Albo działał na podobnej zasadzie jak Muza. Za krótką misję + 1 karmy, za średnią +2, a za długą +3.

• Mam propozycje Ujednolicenia łupów z misji ZAKONNYCH grupowych tak jak misji na świecie....

Mianowicie:

ŁATWA misja zakonna grupowa = normalny ŁUP tak jak na ms

ŚREDNIA misja zakonna grupowa = DUŻY ŁUP jak na ms

TRUDNIA misja zakonna grupowa = WYŚMIENITY ŁUP jak na ms

Dodatkowo dla dużych lvl >150 możliwość ZATRUDNIENIA NAJEMNIKA

• najemnicy są jeszcze na 251, nie wiem jak wyżej.

a łup z misji grupowej ma straszny rozstrzał, u nas może być tak że jeden dostanie 22k a inny 34k, przeważnie robimy średnią misję.

S3&S7 > S55 PL #UNITED

• najemnicy są jeszcze na 251, nie wiem jak wyżej.

a łup z misji grupowej ma straszny rozstrzał, u nas może być tak że jeden dostanie 22k a inny 34k, przeważnie robimy średnią misję.

Na 255 jeszcze są

EDIT. Na 256 już nie ma najemników

Edited once, last by Bawar ().

• jako, ze niemcy sa zacofani, to propnuje podsunac im pomysl aktualizacji regulaminu. jaki jest sens zglaszania przekazania konta, jak sa teraz kody ?

• jako, ze niemcy sa zacofani, to propnuje podsunac im pomysl aktualizacji regulaminu. jaki jest sens zglaszania przekazania konta, jak sa teraz kody ?

Ta koniecznośc jest też zgłoszona ale myślę, że na zmianę poczekamy poki również nie zrobią kodu do zasiadania konta.

Ta koniecznośc jest też zgłoszona ale myślę, że na zmianę poczekamy poki również nie zrobią kodu do zasiadania konta.

jest juz kod na zasiadanie :) to teraz czekam na aktualizacje regulaminu. po co ten kod, jak i tak trzeba pisac zgloszenie ?

• w zakonie padla taka propozycja, zeby powiekszyc ranking. na tyle konto na serwerze, to top 2000 to troche malo

przydaloby sie, bo ciezko zbijac pd jak w rankingu nie idzie wyszukac nikogo z mniejszym ani swoim lvlem a tylko ludki co maja po 40 lvli wiecej

swoja droga na speed serwerach nie jest ilosc punktow odpowiednia jestli jest x5 to na premce powinno byc 1200 a bez premki 600 !:)

• Proponuję zmiany wymagań do przejęcia zamku. Na nowych serverach uzbierać 50 graczy do zakonu to cud. Na pozostalych serverach również to jest zbędne. Proponuję aby nie było liczby wymaganych rycerzy, lub zmniejszyć je o połowę.

Z poważaniem.

• w zakonie padla taka propozycja, zeby powiekszyc ranking. na tyle konto na serwerze, to top 2000 to troche malo

przydaloby sie, bo ciezko zbijac pd jak w rankingu nie idzie wyszukac nikogo z mniejszym ani swoim lvlem a tylko ludki co maja po 40 lvli wiecej

swoja droga na speed serwerach nie jest ilosc punktow odpowiednia jestli jest x5 to na premce powinno byc 1200 a bez premki 600 !:)

ale na to pewnie dluuugo poczekamy. zmniejsza im sie zyski z rubinow