-bonus za codzienne legowianie do gry
-więcej eventów
-może dajcie jakieś konta boty na których można by farmic srebro w przerwach od misji (które by im się codziennie odmawiało)
-bonus za codzienne legowianie do gry
-więcej eventów
-może dajcie jakieś konta boty na których można by farmic srebro w przerwach od misji (które by im się codziennie odmawiało)
powrót do pojedynków 5minutowych, nawet jeśli ma to być jako dodatkowa opcja premium
ja przez to wydaję mniej kamyków podczas monthly madness, bo po prostu nie mam wystarczająco czasu żeby zbijać PD po takim evencie
gameforge do dzieła, musicie jakoś zarobić
Nowa opcja, regeneracja po pojedynku w miłosnej alkowie ![]()
powrót do pojedynków 5minutowych, nawet jeśli ma to być jako dodatkowa opcja premium
ja przez to wydaję mniej kamyków podczas monthly madness, bo po prostu nie mam wystarczająco czasu żeby zbijać PD po takim evencie
gameforge do dzieła, musicie jakoś zarobić
Nie trzeba czekać, zawsze można cofnąć rycerza za rubin i w ten sposób zbijać PD
o tym każdy wie-taka była idea na zarobek dla GF tyle że Polak jest z natury przekorny (przynajmniej ja taka jestem)-gram dla przyjemności więc po prostu mniej rozwinę postać i nie wydam kasy, Bawiłabym się wydając kasę na misje ale cofanie rycerza co kilka sekund by zbić pd? a jaka to zabawa? Ci ktorzy ładuja miliony monet w konta prą w górę i nie zwracają uwagi na poziom .I tak najwyższy poziom turniejów jest śmieszny więc nie ma potrzeby zbijania pd.Została natomiast grupa graczy którzy sie tą grą bawią-nie zależy im a tym by wbić 10 statów jednego dnia-ja mogę wbić 2 a jak mam zbijać od wbiję 1-to dla mnie nie jest problem-resztę czasu poświęce na pd a kamyczki zostaną tam gdzie były .Wiem że nie tylko ja tak zrobię -bo rozmawiam z innymi turniejówkami-też tak mają-my...sie bawimy-nie musimy przy tym grać i możemy kasę wydać na coś zupełnie innego
Ale do brzegu-generalnie moim pomysłem jest to by w czasie eventów miesięcznych dorzucić bonus z punktami karmy-by na przykład nie dostać szybszej podrózy a w zamian za to za każdą misę 1 punkt karmy gratis
Druga propozycja by zamiast 2 cz3 kamyków wypadały na przykład -bonusy w posiadłości-kukła,skrzynia skarbów czy premium
Propozycja głupoty jako dodatkowy zarobek $$ - dodawanie tabliczek specjalnych żeby móc dowolnie nazywać swoich towarzyszy, wierzchowce albo i wyposażenie ![]()
Przycisk do sprzedazy jajek, tak samo jak do eliksirow, aby pojawial sie w momencie w ktorym mamy jajka w skrzyni.
Przycisk do sprzedazy jajek, tak samo jak do eliksirow, aby pojawial sie w momencie w ktorym mamy jajka w skrzyni.
i mięsa:D
i mięsa:D
z tym miesem to jest porazka jakas
na szybkim serwerze mam jeszcze 1400 czegos w skrzyni ![]()
PS. nie mozna wprowadzic takiego paska, zeby mozna bylko przesuwac w dol i zobaczyc co jest w skrzyni?
Pene pisalem o tym pasku w pomyslach i dalej cisza
Pene pisalem o tym pasku w pomyslach i dalej cisza
wlasnie cos kojarzylem, ze ktos o tym kiedys pisal
nie chca wprowadzac ulatwien do gry, ale smieszne obrazki wprowadzajace bugi juz tak
ilosc plecakow tez mogliby zmienic.
Majac na uwadze, ze wyzsze lvle maja po kilka setow przydaloby sie wiecej miejsca dla wszystkich ![]()
1-Mozliwość zwiekszenia pojemnosci plecaka conajmniej o 2 strony ,w wiekszosci trzymają wszyscy itemy do najblizszego eventu na staty,a plecak jest za mały by to działało sprawnie ja jestem smuszony usuwać najtansze jak wpadnie drop o wiekszej wartosci (to strata duża).
2- misje zakonne z tym jest duży problem prawie we wszystkich zakonach .proponuje mozliwość uzycia rubinów zakonnych do misji zakonnych (teraz jest mozliwość uzycia na najemnika tylko rubinu załozyciela )uzycie rubinów zakonnych ułatwiło by zycie wielu graczom (i tak rubiny wpłacamy na zakon i lezą).
różnica dla graczy ogromna nie każdy ładuje az tak konto by dziennie uzyc na misje zakonną ,pozwoliło by to członkom grupy wpłacić na zakon a założyciel by użył .oczywiscie wiązało by się to z dodatkowym dostepem do takiej funkcji która by przydzielał jak dotychczas inne uprawnienia szef zakonu i rada
zmiana w wiadomościach-po co w wiadomościach zakonnych gracze mają przypisany tag zakonu? To funkcja która przydałaby się przy pw (i tak jest) i przy pojedynkach-w raportach