Az őrült gyógyító visszatér - 02.10-17.

 • announcement_battleknight_tr_cb045962e18187f2898279d32d24f57f.png
  ÁÁ, üdvözöllek jóbarát, légy üdvözölve boltomban! Úgy hívnak, az Őrült Gyógyító.

  Hogy miért őrült? Ez jó kérdés, fogalmam sincs... Én csak adok egy-két itókát a vásárlóimnak, és hát szörnyű az íze nekik, igen az íze...túl erős, ennyi az egész...


  Most pedig vigyázz boltomra, mert itt az idő hogy a távoli Caldean földjére érkezzem. Annyi minden történt már itt: a Vikingek, sárkányinvázió, természetfeletti szörnyek támadása, de úgy tűnik biztonságban jöhetek , hogy egy kis meglepetést és vidámságot hozzak csodálatos löttyeimmel.  Biztos vagyok benne, hogy az italaim még erősebbé teszik Caldean hőseit és gazembereit. Ez a lötty itt a kedvencem, egy kicsit bűzös, erős ugye? Azt hiszem, ha megiszod, akkor kinő egy további végtagod, kapsz egy másik kezet, hogy tarthass egy másik kardot, tökéletes lenne erre a veszélyes környékre, vagy várj lehet, hogy ez a bűzös ital, amelytől az emberek elájulnak, ha a közelébe jönnek?
  Eh, végül is mindegy, nem számít! Az egyetlen dolog, ami számít, hogy jövök Calden földjére!  Ott leszek egy ideig, Caldean hatalmas kontinens, szeretnék minden egyes falut és várost meglátogatni, utazni egyikből a másikba.  Szóval vigyázz boltomra kicsit. Jövök, Caldean... Kalandorok keressetek!  Február 10-17. között (12-12h).  Megjegyzés: a Bölcsesség itala 800 ezüstbe kerül, hiába van 500 kiírva, a kiírás hibás!


  Line1_1.png

  A BattleKnght Csapat