TtFroobler. Επιστροφή Παλιού Παίκτη.

• Χαίρετε!!!

Είμαι ο Τάσος. Ήμουν ιδιαίτερα ενεργός παίχτης την περίοδο 2010-2012. Είχα προλάβει redesign. Ξεκίνησα σε server 5. Μετά μπήκα και σε όλους τους υπόλοιπους. Από τα πρωτοπαλίκαρα του server 6. Μετά από 10+ χρόνια είπα να ξαναδοκιμάσω το παιχνίδι. Μπήκα στον σέρβερ 23, τον πιο πρόσφατο σέρβερ, και με μεγάλη λύπη ανακάλυψα πως, δεν έχει αλλάξει τίποτα στο παιχνίδι (ακόμα δεν μπορείς να κάνεις κάποιες ενέργειες παίζοντας από το κινητό). Επίσης ανακάλυψα πως υπάρχουν μόνο άλλοι 2 ενεργοί παίχτες στο σερβερ.

Οπότε οι ερώτησεις μου είναι οι εξής:

Υπάρχει κάποιος σέρβερ πιο ενεργός?

Υπάρχουν ακόμη παίκτες από εκείνη την περίοδο του 2010?

Ευχαριστώ!

Edit: Θυμίστε μου λίγο τι παίζει με τα ίχνη? Τι κερδίζεις ακολουθώντας τα?

• depends on which servers? I have been playing since 2009 on Croatian servers. here 2.3 years ago it started on German x10 speed

• Καλησπέρα σας,

πιστεύω s2 & s6 σαν παλιότεροι servers να έχουν λίγους παίκτες παραπάνω. Παρόλα αυτά, οι αρμόδιοι εργάζονται ώστε να πραγματοποιηθεί η συγχώνευση.
    Υπάρχουν παίκτες από εκείνη την περίοδο κ ένας από αυτούς είμαι κ εγώ!
    :)

Όσο για τα ίχνη χωρίζονται σε 5 μέρη:

- Καθημερινό ίχνος

- Συχνό ίχνος

- Σποραδικό ίχνος

- Σπάνιο ίχνος

- Μοναδικό ίχνος

Σε κάθε αποστολή που κάνετε, (αφού μεταφερθείτε στην περιοχή που σας λέει να ταξιδέψετε), σε μια από τις αποστολές εκεί σας δίνει κάτι χρήσιμο πχ:

Συγχαρητήρια! Ακολουθήσατε επιτυχώς το ίχνος.

Τα 3 σποραδικά ίχνη που ακολουθήσατε σας οδήγησαν σε ένα σπάνιο ίχνος

Αυτό δεν σημαίνει πως κάθε φορά με την πρώτη αποστολή που θα κάνετε θα βρείτε κ κάτι πχ Gastain έχει 4 μέρη.. τον Πύργο, Ναυάγιο, Εχθρικό προγεφύρωμα κ φλεγόμενο χωριό. Πιθανόν αν έχετε 1 ίχνος κάπου, να πρέπει να κάνετε πχ 3 αποστολές, μέχρι να σας το δώσει.

Γνώμη μου να κάνετε 10λεπτες, ώστε να έχετε περισσότερες αποστολές κ συνάμα περισσότερες πιθανότητες.

Στα 3 ολοκληρωμένα καθημερινά ίχνη σας δίνει το επόμενο ίχνος, στα 3 ολοκληρωμένα συχνά ίχνη σας δίνει το επόμενο, στα 2 ολοκληρωμένα σποραδικά ίχνη σας δίνει το επόμενο κ τέλος στα 2 ολοκληρωμένα σπάνια ίχνη παίρνεται το μοναδικό ίχνος με το μεγαλύτερο ΄δώρο΄ όταν το ολοκληρώσετε.

Καλή σας συνέχεια

AchingEcstaticAegeancat-size_restricted.gif

• Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ!:)