Великденско събитие

 • Имаме добри новини!


  Великденското събитие идва!


  От 25 март 2024 г. до 07 април 2024 г.


  Отгледай спътник!  Резюме


  Това събитие ще има 3 фази при които играчите трябва да се сдобият с яйце, излюпят яйцето и нахранят животинчето.


  След като нахранят животинчето, то ще стане едно от 3 вида персонализирано за всеки. Спътник от типа (тъмен, светъл, неутрален) ще бъде зависещ от кармата използвана по време на фазата на излюпване, а силата и ефекта на спътника ще бъдат определени в последната фаза на хранене.  1-ва Фаза – Сдобиване с Яйце


  През първите 7 дена от събитието ще има нова мисия "Пещера" намираща се в Гранд. Задачата на рицарите е да изследват тази пещера.


  Ще има само 1 противник Пазител на Пещерата, който ще пуска добро сребро.


  Изследване:


  Изследването на пещерата се прави с мисии. Всеки 20 точки използвани там ще генерират 1 точка за мисия (без значение от победа/равенство/загуба).


  3 точки = 10%

  6 точки = 20%

  ... и т.н.


  След като играчите изследват 100% от пещерата, ще получат яйцето от събитието. Ново подменю ще се появи в Таверна наречено ‘Яйце’ и на тази страница ще се виждат свойствата му.


  Правийки мисии в пещерата ще ви дава както яйцето със спътника, така и други Великденски яйца. Ще можете да отривате 5 различни вида яйца (продаващи се за сребро) и златни яйца (продаващи се за рубини).


  2-ра Фаза – Люпене на яйцето


  Тази фаза протича заедно с изследването. След като се сдобиете с яйцето, оставащото време от 7-те дни ще се използва за грижи към яйцето докато се излюпи. Тази фаза диктува как ще изглежда създанието.

  Ще можете да активирате карма сили и по този начин да променяте облика на яйцето и спътника (тъмен, светъл или неутрален).


  Има общо 3 нива на развитие за тъмна карма, 3 за светла и 1 за неутрална. Като бонус, първите 5 играча използвали най-много карма ще получат специално 4-то ниво на спътника.  3-та Фаза – Хранене на Спътника


  След като 2-ра фаза приключи, яйцето ще се излюпи и 3-тата фаза ще започне. Страницата с яйцето в Таверна ще бъде сменена с нова със спътника.


  Ще намирате храна за спътника с мисии; тази храна може да се използва да хранете животинчето си или за жълти колби. Има 7 различни нива и 4 способности които спътника може да развие, силата на всяка способност се увеличава с всяко вдигнато ниво.  Събитието трае общо 14 дена.


  Вашият BattleKnight екип ви пожелава приятни и спокойни празници!

  OldSmuggler BG s2 Win tournaments: 400 - 20.07.2017, level 86; tournaments: 500 - 11.06.2019, level 89

  tournaments: 600 - 13.12.2020, level 109; tournaments: 700 - 05.09.2022, level 129