\CIACH OPISU POSTACI

• Witam. jak w temacie chodzi o opis postaci.

Gracze czasami wstawiają w opis i chwalą się wygranymi walkami czy to z ataku, czy to z obrony tzw RW walki.

Czy ktoś może mi wytłumaczyć ?

Dlaczego "Administrator Gry" >>>> Aro bo o Ciebie chodzi

Usuwa takie opisy u gracza (nazwijmy go ) A

Jednak patrząc na opisy innych graczy takiej sytuacji nie ma.

prosty przykład https://postimg.cc/mt7Rb24Y u gracza B

• Nie możesz wstawiać do opisu RW, w którym jest nick gracza. Jeśli wstawisz bez nicku nikt Ci tego nie usunie.

• Rozumiem. moje Pytanie brzmi raczej .... dlaczego u jednych jest to usuwane moment a u innych widnieje miesiącami:)

znowu cisza ze strony "wyzszych" booo hooo:D

• Rozumiem. moje Pytanie brzmi raczej .... dlaczego u jednych jest to usuwane moment a u innych widnieje miesiącami:)

znowu cisza ze strony "wyzszych" booo hooo:D

Opis usuwany jest po zgłoszeniu tego do supportu.

Fascynujące, że istnieje temat "Hala sław".... Logika? Brak, miłego wieczoru :)

A co byś chciał?

• jak bedziesz miec pelny nick np. Kowalski to ci usuna :) ale jak zrobisz Kowa**ki to juz zostanie :) w sumie jedna gwiazdka tez by wystarczyla

• jak bedziesz miec pelny nick np. Kowalski to ci usuna :) ale jak zrobisz Kowa**ki to juz zostanie :) w sumie jedna gwiazdka tez by wystarczyla

Nie, jeżeli będę mógł go bezpośrednio przypisać danemu graczowi pomimo tych gwiazdek to również po zgłoszeniu usuniemy :)
    Wstawianie RW z nickiem w opis gracza jest zakazane i takie opisy będą usuwane. Od tego macie forum i tutaj możecie się dowoli chwalić swoimi walkami i wynikami.