Eventy>>>>

• Witam

Zapewne wiele osób podzieli moje zdanie ale też wiele osób potraktuje je jako atak...

Dzisiaj jest 10.10 EVENT(Szalony uzdrowiciel) miał zacząć się o 12 lub o 13 jeśli są jakieś strefy czasowe...

Co powoduje takie opoznienia w obietnicach "uruchomienia" go skoro juz jest przed 14 i wciaz event nie rozpoczął sie

to że (nie admini) tylko zarządzający grą przekładają chęć zarobku ponad zadowolenie gracza to już wiemy od dawna ale ...

Żeby promocje +20% miały jakiś priorytet to jest żałosne, jeśli event się opóźni mamy prawo to wiedzieć, jakże to marne Achowanie wobec tego że lojalni starzy wyjadacze zostali w tej grze tylko dla klimatu który ona im dała

Przechodząc do sedna nic się nie zmieni dalej jesteśmy robieni kolokwialnie mówiąc w wała a zadowolonych użytkowników coraz mniej niestety nie pozdrawiam.

GwynDuchRaptus likes this.
  • Problem z eventem został zgłoszony. Powinien zostać wkrótce uruchomiony.

Więcej dobrego byś zrobił zgłaszając nam to na Support - moglibyśmy szybciej zareagować :)

Audiak likes this.
  • Nie to, że chcę super bronić GF, ale myślę, że ostatnia aktualizacja jaką było naprawienie serverów było dosyć sporym krokiem :D

A stety niestety battleknight ani żadna inna gra to nie jest projekt charytatywny i muszą zarabiać, a otwieranie nowych serverów = $$, dzięki czemu gra się może dalej utrzymywać

200.gif