2024 - Happy Birthday to me!

• new-white.png

Αγαπητή κοινότητα,

σε λίγες μέρες θα έχω τα γενέθλιά μου κ θα μπορούσαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι για να διασκεδάσουμε λίγο κ να κεράσω γλυκάκια.. εε κουπονάκια!

Σας έχω ετοιμάσει δύο παιχνίδια, μπουφέ & τούρτα να κεραστείτε!

Δωράκια για 5 νικητές!

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει από σήμερα 26.10.2024 μέχρι 31.10.2024 18:00 (ώρα Ελλάδας) την ημέρα των γενεθλίων μου!

1. Οδηγίες

• Το παζλ είναι σε 156 κομμάτια.

• Πατήστε το παρακάτω λινκ για να μεταφερθείτε στο παζλ.

https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=09d0d178003e

giftbith4.png ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ giftbith4.png

Όταν ολοκληρωθεί το παζλ θα πρέπει να στείλετε την παρακάτω εικόνα, ώστε να φαίνονται τα κομμάτια κ το όνομα του παίκτη σας!

image_2024_10_26T11_25_09_466Z.png

Προσοχή!

• Μπορείτε να δείτε την αρχική φωτογραφία του παζλ κάτω αριστερά στο imagine

• Δεν έχει σημασία ποιος θα φτιάξει πρώτος το παζλ

2. Οδηγίες

• Βρείτε την άκρη του λαβύρινθου, σχεδιάζοντας με χρώμα (της επιλογής σας).

image_2024_ikariam.png

3. Οδηγίες

• Όταν λύσετε κ τους δύο γρίφους θα μου τις στείλετε σε προσωπικό μήνυμα τις απαντήσεις σας.

• θα πρέπει στις συμμετοχές σας να γράφετε ακριβώς το όνομα του παίκτη σας κ τον server που παίζετε [π.χ. Whitedrum server 2]

prova2.png rossi.png

Κανόνες

• Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες της ελληνικής κοινότητας του φόρουμ.

• Ακόμα κ αν έχετε πολλαπλούς στο παιχνίδι μπορείτε να συμμετάσχετε μόνο με ένα λογαριασμό στο φόρουμ.

• Δεν επιτρέπεται η δημιουργία πολλαπλού λογαριασμού ώστε να έχετε περισσότερες συμμετοχές.

• Συμμετοχή σε λογαριασμό τρίτου προσώπου δεν θα μπορεί να γίνει αποδεκτή.

• Έχω το δικαίωμα να ακυρώσω συμμετοχή παίκτη σε περίπτωση που παρατηρηθεί παραβίαση των κανονισμών.

• Έχω το δικαίωμα να ακυρώσω τον διαγωνισμό, εάν δεν υπάρχουν συμμετοχές.

• Η κλήρωση θα γίνει με αυτόματο πρόγραμμα τυχαίας επιλογής (οι έγκυρες συμμετοχές).

• Τα δώρα θα δοθούν εντός 3 ημερών (εργάσιμες), μετά την λήξη του.

• Η Ομάδα Διαχείρισης δεν μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό.

torta.png

Λίστα δώρων

pngwingskull.png1ος Νικητής κουπόνια Gameforge αξίας 16€ ανακοίνωση_gladiatus_tw_d3fbb7f8638e463aecce6e64bd66f952.png

pngwingskull.png2ος Νικητής κουπόνια Gameforge αξίας 9 ανακοίνωση_gladiatus_tw_d3fbb7f8638e463aecce6e64bd66f952.png

pngwingskull.png3ος Νικητής κουπόνια Gameforge αξίας 6€ ανακοίνωση_gladiatus_tw_d3fbb7f8638e463aecce6e64bd66f952.png

pngwingskull.png4ος Νικητής κουπόνι Gameforge αξίας 3 ανακοίνωση_gladiatus_tw_d3fbb7f8638e463aecce6e64bd66f952.png

pngwingskull.png 5ος Νικητής κουπόνι Gameforge αξίας 3€ ανακοίνωση_gladiatus_tw_d3fbb7f8638e463aecce6e64bd66f952.png

*Σε περίπτωση που υπάρχουν πολλές συμμετοχές, θα δώσω άλλα 2 κουπόνια αξίας 3 € σε συνολικά 7 νικητές!

happyb.png

Καλή Επιτυχία!

Team Manager Whitedrum

AchingEcstaticAegeancat-size_restricted.gif