Játék szabályok

 • BattleKnight Játék Szabályzat

  Minden játékos elfogadja a Felhasználási Feltételeket és a Játékszabályzatot a Battleknight.hu oldalon történő regisztrációjával. Minden szabályszegés ideiglenes kitiltást vagy a játékból való kizárást eredményezhet. A szabályszegéstől függően a Játék Adminisztrátor kiterjesztheti a játékból való kizárást a játékhoz kapcsolódó szolgáltatásokra (pl: chat, fórum) is. A Team köteles minden szabályszegést lelkiismeretesen kezelni.
  I. Számla:


  Minden játékos korlátlan számlát irányíthat szerverenként. A számla a megadott e-mail-cím tulajdonosáé lesz.
  II. Számlamegosztás:


  Minden számlát csak egy ember irányíthat. Ez alól egyetlen kivétel a Számla őrzése.
  III. Számla őrzése:


  A szerver Játék operátorát minden esetben legalább 24 órával az őrzés kezdete előtt értesíteni kell. Az őrzés a következő követelmények alapján történhet:


  1. A számla maximum 14 napon át őrizhető egyhuzamban. (A Játékoperátor engedélye szükséges az esetleges őrzési idő meghosszabbításához)
  2. Csak egy számla őrizhető egyszerre személyenként és szerverenként. (Ez alól kivételt képeznek a multiszámlák) Az őrző és az őrzött számla lehet azonos szerveren is.
  3. Az őrző nem őrizhet számlát, ha az elmúlt 7 napban már őrzött egyet. Kivételt csak a Játék Operátor engedélyezhet.
  4. Az őrző nem módosíthat vagy törölhet személyes adatot, mint például email cím vagy jelszó, illetve nem módosíthat vagy törölhet semmilyen karakter adatot.
  5. Őrzött számlánál Rend változtatás vagy rendből való kilépés nem engedélyezett (Kivéve, ha az őrzési kérvényben ezt kifejezetten megengedi a tulajdonos)
  6. A Kereskedő használata engedélyezett. Hibás vásárlás vagy régi felszerelés elvesztése esetén a számla tulajdonosa nem kap semmilyen kártérítést.
  IV. Több fiók használata:


  A multiszámlák engedélyezettek. Ez a következőt jelenti: egy játékos korlátlan számú karaktert irányíthat szerverenként.


  A multiszámlák nem lehetnek ugyanabban a rendben, és nem védhetik vagy támadhatják egymást.


  Azonban az engedélyezéshez játékon belül vagy a Játék Operátor segítségével a jegyrendszeren keresztül be kell jelenteni a multi karaktereket. A bejelentésnek a multizás fennállásától kezdve 48 órán belül meg kell történnie.


  A számlamegosztás továbbra is tilos, azaz egy karaktert csak egy tulajdonos irányíthat.  Multiszámla bejelentése:


  - Lovagod Bejelentkezés után a jobb felső sarokban elérhetővé válik a Beállítások menüpont

  - A Beállítások ablak alján található a "Azonos számlatulajdonoshoz tartozó számlák" felirat

  - Ide kell beírni a másik számla nevét - ezzel egy felkérést küld a rendszer a másik lovagnak

  - Ezután a másik lovaghoz kell belépni, majd elfogadni a felkérést. Figyelem! A felkérést manuálisan kell elfogadni. Ez a lépés szükséges, az elfogadás nem automatikusan történik.  Családtagok ugyanazon az IP-címen:

  • számukra engedélyezett ugyanabban a rendben lenniük,
  • számukra SEM engedélyezett egymás támadása/védése.
  V. Számlacsere:


  Számlacsere azonos szerveren lehetséges, kötelezően a Játék Operátor közreműködésével ajánlott .


  Számlacsere kizárólag a jegyrendszeren keresztül történhet.


  Nem fogadunk el panaszokat olyan számlacserék esetében, ahol a csere után nem írták át az e-mail címet. Hozzátesszük, hogy panaszt csak attól fogadunk el, akié a véglegesített email cím a számlánál.


  Egy számlacsere után az adott számla csak 28 nap elteltével cserélhető újra! Amint az új tulajdonos megkapta az új számláját, meg kell változtatnia az e-mail-címét 12 órán belül.
  VI. Hiba (bug) kihasználása:


  Tilos a játékbeli hibák / programozási hibák kihasználása. Ha a felhasználó hibát talál arról köteles azonnal tájékoztatni a Játék Operátort a jegyrendszeren keresztül. A Hibák kihasználása végleges és azonnali kitiltást eredményezhet. A hibák pontos jelentéséhez a Játék Operátora engedélyezheti a BUG replikálását, illetve kihasználását.
  VII. Script használat:


  Bármilyen felület használata tilos, amely a Játékos és a játék között ékelődve megvalósul. Bármilyen olyan program (eszköz, script), ami automatikusan információkat gyűjt más játékosokról vagy játékos csoportokról tiltott. Scriptek vagy eszközök használatát a Játék vezetői engedélyezhetik.
  VIII. Valós fenyegetések:


  Bármilyen személyt (felhasználó, csapattag vagy Gameforge képviselői) sértegetni, fenyegetni, felkereséssel és megveréssel vagy egyéb módon Szigorúan TILOS játékon belül, fórumon vagy az IRC szobákban.
  IX.Spam:


  Egy játékos üzeneteinek listáját tilos bármilyen módszerrel üzenetekkel elárasztani. A renden belüli körüzenetekre ez a szabály nem vonatkozik.
  X.Tartalom:


  Leírások tartalma, nevek, üzenetek, rendek neve, hírek, rendleírások, körüzenetek melyek túlmennek az emberi méltóságon vagy szabályt illetve törvényt szegnek, valamint azok melyeknek tartalma szabály- vagy törvényszegésre, vagy emberhez nem méltó tevékenységekre szólítanak fel cenzúrázhatóak, illetve a felhasználó ideiglenesen vagy véglegesen zárolásra kerül.


  Nem használható a team tagok neve, hogy csapattagokat utánzása vagy más felhasználók fenyegetése céljából.
  XI. Nyelv:


  Minden battleknight.hu szerveren a magyar a hivatalos nyelv. Bármely más nyelv használata játékbeli üzenetben, rend körüzenetben, vagy a játék más részén cenzúrázva lesz.
  XII. Szabályok és hiányosságainak kihasználása:


  Tiltott minden formában személyes előnyszerzés a szabályok megkerülésével vagy a team tagok döntéseinek kihasználásával.
  XIII. Feltételek:


  A felhasználók kötelesek a felhasználási feltételeket elfogadni és betartani, valamint figyelemmel kísérni a kiegészítéseket, változásokat .
  XIV. Végső rendelkezések:


  Ha ennek a szövegnek egyes részei hiányosak vagy semmisé válnak , a többi rendelkezés természetesen érvényben marad.
  Fokozottan felhívjuk a figyelmeteket a következőkre:


  - Képernyőképek nem használhatóak szabályszegés bizonyítására, de a Játék Operátor kérheti annak elkészítését.


  - Az illetékes Játék Operátornak, aki azt a szervert felügyeli, amelyiken játszol, csak jegyrendszeren keresztül üzenhetsz, azzal az e-mail-címmel, amelyik a lovagodnál fel van tüntetve.


  - Egy Operátor intézkedése a felhasználó felé nem bírálható felül másik Operátor által az illetékes Operátorral való konzultáció nélkül.


  - Játék Operátor döntésének megkerülése egy másik csapattaggal való kapcsolatba lépéssel tiltáshoz vezet. Ez alól a Panaszok, illetve felülvizsgálatok kivételek.