s56 Ser DSK [Temp] vs Golibroda [PD] 640 361 $

• Wtorek 27.01.2026, 22:01 Obrońca: Arcyksiążę Golibroda

Wygrał Ser DSK

Ser DSK zdobył 640361 srebrników.

Ser DSK otrzymał -3 PD.

Golibroda otrzymał 1 PD.

Obrażenia - Atakujący: 12087

Obrażenia - Obrońca: 0

LVL 404 vs 300

Witamy ponownie 8)

• A weź powiedz kiedy Radas przestanie kupować Ci EQ? Oprócz puszczania misji, to sam nie umiesz nic innego zrobić?

• Jak widzisz umie ;)

Mniej szczekania kolego, a więcej grania. Weź mój numer od waszego weterynarza i zgłoś się na priv jak on po korepetycje. 2000 za Golibrodę to była dobra cena?

• 1150 dali za azraela , ciekawe ile za chromo ale odkupowac i wyludzac konto od goscia po wypadku to juz szczyt ...

Swoja droga po co tutaj prowokujesz ?

Edited once, last by Gadom ().

• Bawar lepiej zajmij się swoimi kontami które kupujesz.

Cytując twój wpis kiedy Radas mi przestanie kupować EQ? On nie musi mi nic kupować bo sam potrafię znaleźć.

Edited once, last by Ser DSK ().

Cytując twój wpis kiedy Radas mi przestanie kupować EQ? On nie musi mi nic kupować bo sam potrafię znaleźć.

Jakoś na s29 nie potrafiłeś i nie uwierzę, że nagle się nauczyłeś. Twoją jedyną "umiejętnością" jest klepanie misji ;)

Jakoś na s29 nie potrafiłeś i nie uwierzę, że nagle się nauczyłeś. Twoją jedyną "umiejętnością" jest klepanie misji ;)

No tak bo ty jesteś wszystko wiedzący i widzący zapomniałem😅 nie będę z Tobą dyskutował bo to nie czas i miejsce na to, więc serdecznie Pozdrawiam całe PD

• 1150 dali za azraela , ciekawe ile za chromo ale odkupowac i wyludzac konto od goscia po wypadku to juz szczyt ...

Swoja droga po co tutaj prowokujesz ?

ślepy 1150?

• DSK nigdy nie miałeś konta od 1 lvl które na top 1 poszło

" dostałeś " ode mnie konto top1 na s15

wszyscy wiemy coś za typ ...

to skończ szczekać - puszczaj misje a My poczekamy by Cię na kasę zrobić :-)

Edited once, last by Korsarz: a i Stelixa ogarnijcie , że jak będzie dalej na bocie z misjami leciał to może Go ktoś zgłosić - bo to już za bardzo na beszczela robi ... ().

• Co ty piszesz xd toć DSK na kilku serwach byl top 1, na s29 mial 3krotna przewage nad top2 ,pozniej konto oddal a nastepca sprzedal je Ravenowi. TAK ,Raven gra teraz na koncie Deski wiec dwa jego konta sa top 1 i top 2 😉 a obecne jego konto rowniez wczesniej bylo top1 na s48. Takze pozdro

• Co ty piszesz xd toć DSK na kilku serwach byl top 1, na s29 mial 3krotna przewage nad top2 ,pozniej konto oddal a nastepca sprzedal je Ravenowi. TAK ,Raven gra teraz na koncie Deski wiec dwa jego konta sa top 1 i top 2 😉 a obecne jego konto rowniez wczesniej bylo top1 na s48. Takze pozdro

Wiadomo za ile sprzedał te konto? Kolega pyta.

• DSK nigdy nie miałeś konta od 1 lvl które na top 1 poszło

" dostałeś " ode mnie konto top1 na s15

wszyscy wiemy coś za typ ...

to skończ szczekać - puszczaj misje a My poczekamy by Cię na kasę zrobić :-)

Korsarz chyba osoby pomyliłeś jakbyś nie wiedział to obecne konto top2 i konto Ravena top1 to są moje konta które prowadziłem wcześniej od 1 lvl na innych serwerach przed połączeniem i byłem top1, więc nie szczekaj jak nie wiesz bo karawan jedzie dalej 😆

I nie przypominam sobie żebym od Ciebie jakieś konto dostał, może ktoś się podszywał pod mój nick bo pierwsze konto jakie założyłem to było s1 ze 15 lat temu z moją prawdziwą osobowością.

Na chwilę obecną to wy ciągle sypiecie kasą, kupione konto Golibrody i na sam początek zgrabiony na 600k, więc przestań płakać

Edited 2 times, last by Ser DSK ().