Çeliğin Mirası yaklaşıyor: 17.08. saat 12.00 ile 06.09.2026 saat 12.00 arasında (sunucu saatiyle) kadim güçlerin yeni yolları önünde açılıyor. Unutulmuş Sanatları keşfet, kudretli yetenek ağaçlarında uzmanlaş ve çoktandır zamanın gölgesinde saklı kalmış becerileri açığa çıkar.
Kader Yolunu Seç
Etkinlik boyunca sekiz kader yolundan birini seçebilirsin. Bu kadim savaş okullarının her biri kendi yetenek ağacına, eşsiz mekaniklere ve tamamen kendine özgü bir oyun tarzına sahip.
Seçenekler arasında bulunanlar:
Highlander: Katıksız kuvvetiyle her direnci yıkan, iki elliyle silah kullanan bir savaşçı.
Gölge Hırsızı: Ölümcül karşı saldırılar gerçekleştiren bir kaçınma manevrası ustası.
Cellat: Düşmanlarını ağır kanamalı yaralarla zayıflatır.
Muhafız: Sarsılmaz savunması ve güçlü misillemeleriyle öne çıkar.
Korucu: Hız, kontrol ve isabetli vuruşlara sahiptir.
Rün Kılıcı: Dört elementin gücü ona kuvvet verir.
Tapınakçı (sadece iyi karma ile): Kutsal güçler ve kuvvetli inanç ateşi onun savaş cesaretini körükler.
Engizisyoncu (sadece kötü karma ile): Düşmanlarının gücünü çalar ve onları yavaş yavaş çökertir.
Aynı anda yalnızca bir tane kader yolu aktif olabilir. Bir değişiklik yaptıktan sonra, başka bir yol seçebilmek için 8 saat beklemen gerekir. İhtiyaç halinde bu bekleme süresini yakut kullanarak atlayabilirsin.
Yeni Savaş Mekanikleri
Kader yolları, sıradan nitelik bonuslarından çok daha fazlasıdır. Her kader yolu, savaş tarzını kökünden değiştiren yeni mekanikler sunar. Bazı yollar birkaç tur boyunca güçlü etkiler oluştururken, bazıları karşı saldırılara, element kombinasyonlarına, kanamalara veya güçlü savunmaya odaklanır.
Her yetenek ağacı yeni stratejilerin önünü açar ve her kader yolunun eşsiz şekilde oynanmasını sağlar.
Ley Enerjileri ve Yetenek Ağaçları
Kader yolun etkin olduğu sürece görevlerden Ley enerjisi kazanırsın.
Bunlarla, yetenek ağacında kullanabileceğin kader yolu başına en fazla 20 Ley yankısının kilidini adım adım açarsın. Dağıtılan puanları istediğin zaman ücretsiz olarak sıfırlayabilir ve yeniden dağıtabilirsin.
Her kader yolu bağımsız olarak gelişir. İlerleme yalnızca güncel olarak etkin olan kader yolu için biriktirilir ve diğerlerine aktarılamaz.
Ayrıca her yetenek ağacı, seçilen kader yolundan bağımsız üç evrensel yeteneğe sahiptir:
* Görevlerden kazanılan +%50 gümüş
* Görevlerden kazanılan +%20 tecrübe
* Özellikler için %50 daha az gümüş maliyeti
Böylece her kader yolu sadece savaşta işine yaramakla kalmaz, aynı zamanda seni etkinlik boyunca genel oyun ilerlemende de destekler.
İki Sıralama Listesi - Şan İçin İki Kat Şans
Kazanılan tüm Ley enerjileri yeni etkinlik yüksek skoruna işlenir. Bunun için kendini diğer oyuncularla ölçebileceğin iki farklı yol bulunur:
Genel Sıralama: Hangi kader yolunu oynadığından bağımsız olarak, etkinlik boyunca kazandığın tüm Ley enerjileri burada hesaplanır.
Kader Yolu Sıralama Listeleri: Her kader yolu ek olarak kendi en iyiler listesine sahiptir. Burada yalnızca seninle aynı kader yolunu seçen diğer oyunculara karşı yarışırsın ve o kader yolunun gerçek ustası olduğunu kanıtlayabilirsin.
Etkinlik Ödülleri
Sıralamadaki yerine göre seni bekleyenler:
* Eşsiz ünvanlar
* Özel rozetler
* Yakutlar
* Önemli bilgiler
* Malikâne bonusu
* Yaşam iksirleri
Tek bir kader yolunun zirvesine çıkmayı başarırsan, ek olarak sadece ilgili kader yolunun sıralama listesinden elde edilebilen kader yoluna özel avatar kazanırsın.
Geçici Bir Miras
Çeliğin Mirası sadece sınırlı bir süre için etkin. Ley hatlarının yakınsaması sona erdiğinde, kader yolları da yeniden ortadan kaybolur. İlerlemen, yetenek ağaçların ve Ley enerjilerin bu kadim mirasla birlikte yok olup gider.
Geriye kazanımların, sıralamadaki yerlerin ve kısa süreliğine de olsa kadim ustaların gücünü hissetmiş olmanın anısı kalır - ama kader yollarında ne zaman yeniden yürünebilecek, kim bilebilir ki...
Etkinlikte iyi eğlenceler dileriz
BattleKnight Ekibin