Ile ?! Gratulacje ze zdobycia super lupu :):)
Posts by Krzyzak
-
-
czwartek 19.09.2024, 21:24 obrońca Wielki Książę Krzyzak (z obrony)
Wygrał Krzyzak
Krzyzak zdobył 438832 srebrników.
BawariaMaster otrzymał 0 PD.
Krzyzak otrzymał 3 PD.
Obrażenia - Atakujący: 2607
Obrażenia - Obrońca: 2842
Lvl 206 vs Lvl 183
-
Siemano, top 1 s 36 do wzięcia

Oddajesz czy chcesz to konto
? 
-
Give a brake man, it's only a game! ;D
& You did it! You had rated me "Jakim trzeba być debilem(...)" ... You don't know me either!

Have a nice evening!
Ale ja nie piszę nic o grze tylko o pewnym gościu który udaje anglyka

Gratulacje z wygranej wojny. Byliście bardzo szybcy. Bardzo baliśmy się Was. Jesteście debesciaki
-
Akurat Ciebie nie oceniałem tylko przytoczyłem fakt. Ptysiu.
It is your holly right to do that! ;D Blame the game not the player!

Odinn give us WAR!
hehehJakim trzeba być debilem żeby na polskim forum klepać po angielsku. Ja na co dzień mam angielski 24/7 ale z uwagi że jestem na PL serwerze i z szacunku dla graczy nie przyszło by mi do głowy pisać w innym języku. Ale co zrobić? Dziecko to dziecko🤣
Ha ha ha my little Princess
I'm 10 years old! BooM! 
Ha ha ha. Zawsze mi mówiono 'Nigdy nie polemizuj z idiota, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem zabije doświadczeniem'. Zabiłeś mnie

-
Wygrał Anonim
Anonim zdobył 203 srebrników.
Anonim otrzymał -3 PD.
Adison otrzymał 1 PD.
Obrażenia - Atakujący: 593
Obrażenia - Obrońca: 1
-
To padło z twojej klawiatury. Kim Ty jesteś człowieku ze oceniasz innych? Wyluzuj człowieku. Nawet mnie nie znasz!
-
-
It is your holly right to do that! ;D Blame the game not the player!

Odinn give us WAR!
hehehJakim trzeba być debilem żeby na polskim forum klepać po angielsku. Ja na co dzień mam angielski 24/7 ale z uwagi że jestem na PL serwerze i z szacunku dla graczy nie przyszło by mi do głowy pisać w innym języku. Ale co zrobić? Dziecko to dziecko🤣
Ja bym chętnie powalczył ale nie na dwa fronty jak było w tamtej chwili.
DZP od dawna ostrzy sobie ząbki na nasz zamek dlatego padła taka, a nie inna decyzja o unieważnieniu wojny.Po prostu nie da się bić z kimś jak 70% naszych leciała na karmie i rozbierała się do rosołu by wymanewrować przeciwnika, a wojna na RW to był nóż w plecy.
Teraz DZP ma komfortową sytuację bo będzie bić się tylko z wami (chyba że strach ich obleci) na udeptanej ziemi.
Cóż za wypociny. Oni będą tłuc się z kim? Brrrr.. aż strach mnie obleciał.
-
Mam pytanie do Huginn. Czy na Śląsku mówi się tylko po angielsku? Czy że mną coś nie tak? Dawno tam nie byłem. Black Joe co to za wojna? Obiecuję że nie użyję kwasu

Wczoraj odważyłem się i wszystkich odwiedziłem Huginn.
-
Śmieszna wojna na 100 RW.