Was the merge performed?
I cannot see on my lobby the s6 or s21 where I played. My lobby is empty and if I try to click any of the servers that are left, just makes a new account.
Posts by Malikon
-
-
What I don't understand is why they make x5 and not an x8 or x10.
They will merge my x4 with x8 and x10? Those players had months to play and pump in their skills they will be hard to beat by someone from an x4 that don't even pump real money for premium non stop and stuff like that.
Make all the speed servers x8. And you know why I say this?
I bet you everything you want that in maximum 30 days from the merging, maybe even faster than 30 days, they will start opening servers again, because the greed for money is bigger, after all thats why they are Greedyforge
-
Am încercat să intru și pe discord, dar îmi zice că invitația a expirat sau nu am eu permisiunea să o văd.
Poți să faci rost de noua invitație? O să încerc și pe discord dacă zici că stafful stă pe acolo. -
Bună seara domnilor. Am deschis și eu un ticket acu vreo 4 zile cred și niciun răspuns.
Am dat un PM aici la un SGO, niciun răspuns. Există probleme majore pe unul din serverele românești din cauza unui copchil care folosește progrămel de atac (3rd party program).
Atacă un intreg ordin la milisecundă din 4 in 4 ore. 12 noaptea - 4 dimineața - 8 dimineața - 12 ziua - 16 seara ... si vad ca nimeni nu răspunde la tichete sa îi dea ban permanent la copchil. Nu trebuie să ai 5 facultăți ca să îți dai seama că folosește bot de atac, trebuie doar să îți pese de jocul tău și de oamenii care încă îl mai joacă și ți-l ține "activ".
A ajuns să fie permis unui pripas de lv 100+ să inghenuncheze un srv intreg? V-o băga el bani lunar în conturi, dar trișatu' este trișat și trebuie banat permanent pt. cheating. Acu 10-15 ani în urmă, era banat de nici nu știa ce l-a lovit, acu permiteți la toți copiii cu bani sa domine servere.. in halul ăsta s-a ajuns?
Dupa ce că serverele voastre îs moarte si au 10-20 oameni activi, nici de ăia nu aveți grijă.
Dacă nu mai aveti GO pt. servere cautati, daca nu faceti o fuziune majoră și faceti din 10 servere 1 singur și să aveți GO activ.
Cu tot respectul acum "get your shit together" si făceți-vă fraților munca pentru care v-ați oferit voluntariatul. Eu știu că GF nu vă plătește pt. ce făceti, înțeleg că poate aveți un job și voi, dar totuși nu stati 1 luna sa răspundeți la niste tichete.
Seară faina vă doresc, știu ca nici aici n-o sa răspunda nimeni oricum, dar am zis să încerc totuși. -
WOW, I'm so overwhelmed by all replies from staff members and players opinions...

-
Hello guys. Since the lobby was created I noticed that Germany and just another country have a x10 server, and I don't think that is fair.
So my question and in same time suggestion is:How big is the chance to have english (US/UK) or romanian (RO) x10 server? Or an INT server of speed x10.