"AktĂvan javĂtja a Gameforge ezt a problĂ©mát? Nem, január 5-ig szabadságon vannak."
Nos, nálam már ott a rubin.
"AktĂvan javĂtja a Gameforge ezt a problĂ©mát? Nem, január 5-ig szabadságon vannak."
Nos, nálam már ott a rubin.
Mikor azt Ărod, hogy " semmit sem kapnak" egyszerűen hazudsz.
KAPNAK. Csak egy hiba miatt pár nappal később.
Én is rendeltem Ă©s ki bĂrom várni azt a pár napot, mĂg megkapom a rubint.
Megkapjuk amit rendeltĂĽnk.
Csak egy hiba miatt nem azonnal.
Ha valamit szándékosan nem akarsz megérteni, azzal nem tudok mit tenni.
Dühöngj tovább nyugodtan.
Who doesn't understand? ![]()
Display MoreHello all
Thank you for reporting the issue with the 50% Happy Hour.
Due to the current dates, it is most likely that the team will be able to review this issue next week. In the meantime, please rest assured that if you have purchased any amount of rubies, the corresponding bonus will be applied correctly. You will not lose either your money or your rubies.
Thank you for your patience and understanding.
"YOU WILL NOT LOSE EITHER YOUR MONEY OR YOUR RUBIES"
why do you have to write nonsense?
Én nem Ă©rtem a problĂ©mád. Ha rákattintok a "FĂłrum" fĂĽlre, akkor kĂĽlön jelennek meg az egyes topicok, azokon belĂĽl a kĂĽlönbözĹ‘ szálak. És mindegyiknĂ©l látom, mennyi olyan hozzászĂłlás van, amit mĂ©g nem láttam. ĂŤgy eleve figyelmen kĂvĂĽl hagyom, hogy ki, milyen zenĂ©t hallgat, vagy Ă©pp hol tart az 1 milliárdig tartĂł számolás Ă©s csak azokat a topicokat nĂ©zem meg, amelyekben Ă©rdemleges informáciĂł lehet.
Tehát az ilyen dolgok idegesĂtĹ‘ megszakĂtása a jobb mĂłdszer. De Claes már mondta. Ăšgysem fog törtĂ©nni semmi. Vannak script/bot felhasználĂłk a nĂ©met szerveren is. gyakran jelentik, de semmi sem törtĂ©nik.
Rendben, valóban igazad van. Akkor rendszeresen, változó időközönként kellene egy felugró ablak, amiben igazolom, hogy "Nem vagyok robot". Vagy valami ilyesmi....
És abban is egyetĂ©rtek, hogy sajnos valĂłszĂnűleg semmi sem fog törtĂ©nni.
1. Miért rossz ötlet? Annyi minden be van szabályozva, le van korlátozva ebben a játékban, miért ne lehetne a napi küldetések számát is korlátozni? Pl. naponta csak 1 csoportos küldetésen vehetsz részt, ugyanazt a játékost csak 12 óránként támadhatod, stb. Ezek nem problémák?
2. Az ilyen korlátozás nem jelentene semmiféle jövedelem kiesést a GF-nek. Vagy tényleg azt hiszi valaki, hogy aki BOT, SCRIPT használatával működteti a karakterét, az pénzért veszi azt a rengeteg, megszámlálhatatlan rubint, ami a hónapokig, évekig folytatott csaláshoz szükséges?
Szerintem az ilyenek annak a módját is megtalálják, hogy ingyen megnöveljék a rubinjaik számát. Arra is létezhet csalás. ![]()
A BOT vagy SCRIPT segĂtsĂ©gĂ©vel valĂł csalások mĂ©rsĂ©klĂ©sĂ©re javaslom a következĹ‘t
Egy játékban egyes karakterrel, akár rubin felhasználásával is, csak bizonyos mennyiségű küldetést lehessen elvégezni naponta.
A mennyiségen lehet vitatkozni, de pl. napi 1.200 küldetéspont felhasználását javaslom kiindulásul.
A gyakorlatban:
- Minden karakternek lenne egy küldetéspont számlálója, ami minden nap 00.00-kor lenullázódna.
- Ha eléri az 1.200 pontot (megcsinál mondjuk 20 nagy küldetést vagy 60 kicsit, ami 10 órát igényel), akkor aznap ne csinálhasson több küldetést.
Tudom, hogy ez fejlesztés, munka kérdése, de ha a Játék rendezői ki szeretnék védeni ezeket a csalásokat, nincs más megoldás.
Ugyanis Ă©n problĂ©mám Jegyrendszeren keresztĂĽl egy megoldást, amivel kiszűrhetĹ‘ az Ăgy csalĂł, (voltak is tiltások belĹ‘le) de már van szerver, ahol ezt a leleplezĂ©si mĂłdszert is kivĂ©dik azzal, hogy magányosan, nem rendes tagjakĂ©nt játszanak, Ăgy nem követhetĹ‘ pontosan, másrĂłl-másodpercre a tevĂ©kenysĂ©gĂĽk.
Szóval szerintem nincs más megoldás. Vagy szabályozzák az elvéhezhető küldetések számát, vagy együtt kell élni azzal, hogy mindig lesznek, akik csalással jutnak előrébb, mert úgy látom, a BOT, SCRIPT használatának kiszűrését a játék kezdete óta nem sikerült megoldani.
I see, the Brazilian server is no different than the Hungarian one, for example. There are players everywhere who will do anything to win. ![]()
)
Nem kellett volna már elkezdődni a rendezvénynek?
Igen, de ez a Battleknight .
)
Sajnos ez egy ismert hiba, már az esemény kezdetén tájékoztattuk az illetékeseket.
A fekete harci medve viszont olcsĂłbban kaphatĂł.
Köszönöm a választ, és akkor elnézést kérek, nem voltam elég tájékozott .
Ha
akkor tĹ‘lem miĂ©rt vonja le minden esetben a regisztráciĂł dĂját?
)
Kérlek, jegyrendszeren jelezte a problémát, ha még nem oldódott meg. Lehetőleg fényképpel. Köszönöm!
Köszönöm a választ. Jelentettem a Jegyrendszeren. (Mindig más szöveg jelenik meg, mint amit beĂrok ide.
)
A szerverek ĂşjraindĂtása után az "AzonosĂtĂłid" felsorolásában olyan azonosĂtĂłk (olyan szerverekrĹ‘l, ahol nem is regisztráltam) jelentek meg, amik sosem voltak az enyĂ©im. 33-as szerver "Marcho Stoffels" Ă©s 37-es szerver "töbi Spinello".