Wygrał SSJ Black_Gadom
SSJ Black_Gadom zdobył 28074 srebrników.
SSJ Black_Gadom otrzymał -3 PD.
Bawar otrzymał 1 PD.
Obrażenia - Atakujący: 22853
Obrażenia - Obrońca: 6244
Jeszcze to polubcie ,zeby zakonnych porazek na glownej nie bylo ![]()
Wygrał SSJ Black_Gadom
SSJ Black_Gadom zdobył 28074 srebrników.
Bawar otrzymał 1 PD.
Obrażenia - Atakujący: 22853
Obrażenia - Obrońca: 6244
Jeszcze to polubcie ,zeby zakonnych porazek na glownej nie bylo ![]()
10 najmów broni zamek akademii przed glównym zakonem PD
Remis
Zakon: PrzeklęteDusze
Łączne obrażenia: 947355
Zakon: Braveheart
Łączne obrażenia: 1098651
Ps. Dzieje się coś na s55?
Kolejna próba przejęcia zamku okazała się własną plądracją (K.O)
Wygrał TEMPLARIUSZE
TEMPLARIUSZE zdobył 390446 srebrników.
Zakon: PrzeklęteDusze
Łączne obrażenia: 1819532
Zakon: TEMPLARIUSZE
Łączne obrażenia: 2547916
UK 54 zapraszamy
Juz dzis rusza nowy serwer EN/UK : Serwer 54
Zagrajmy na nim wszyscy z kazdego kraju !
Jakby ci zaproponowali 100 milionow za 50 itemow to tez bys przestal a do tego 600 rubli za wydane 2.5k
Raelag tak patrze na te angielskie serwery i stwierdzam ,ze gdzies za tydzien powinni zrobic nowy ![]()
nikt nie karze nam grac za pieniadze
Od początku piszemy o nowym serwerze...
Wtorek 05.05.2026, 22:04 Obrońca: Arcyksiążę Bawar
Wygrał SSJ Black_Gadom
SSJ Black_Gadom zdobył 1534268 srebrników.
Bawar otrzymał 1 PD.
Obrażenia - Atakujący: 18536
Obrażenia - Obrońca: 0
Lvl 369 vs 342
no ja teraz bede czekal tydzien na turniej xd
Już kilka razy napisaliśmy , że sami zrobimy sobie taki serwer a ty mieszasz administratorów. Czytajcie ze zrozumieniem...
To jest temat o nowym wspólnym serwerze a wy piszecie o ekwipunku ... nie chcecie to nie grajcie, aczkolwiek spamem też robicie reklame więc...
Ps. Jeśli admini nie chca zrobic nam fuzji to zrobmy sobie chociaz jeden taki serwer ...
Fuzja będzie pewnie za 5 lat więc narazie sami możemy sobie chociaż taki serwer stworzyć ...!
Zróbcie trochę spamu na forum z każdego kraju, niech się niesie dalej.
international sounds great
oo Raelag ty zyjesz xd
A pomysl fajny
Pene pisalem o tym pasku w pomyslach i dalej cisza
A dlaczego ma być zabrane coś co kupiłem legalnie? Rozumiem resztę graczy ale reszta nie rozumie nas. Przez 7 dni codziennie szukałem ekwipunku po kilka godzin i wydałem kilka tysięcy rubli na zmianę ofert w sklepie. Dany element był kilka razy kupowany następnie sprzedawany i kupowany nowy jeszcze lepszy więc srebrników poszło o wiele więcej niż się wydaje. Dodatkowo nie mamy już starego ekwipunku na który również kiedyś poszła tona rubli. Rekompensata w srebrnikach to nieśmieszny żart. Wbiję trochę szczęścia i nic mi po tym bo starego ekwipunku już dawno nie mam w sklepie. Mam 30 nowych itemów, obronne, pod kwas, na pvp . Tak samo miałem wcześniej a jedyne co teraz mogę kupić to gryf...osobiście wprowadzìłbym nowy ekwipunek dla graczy 450lvl + bo oni od dawna nie mają co kupić a nam którzy mieli trochę szczęścia bym go zostawił, tym bardziej, że jest to garstka osób. Chyba, że rozmawiamy o rekompensacie w postaci miliarda srebra do skarbca. Wtedy to uczciwa oferta dla gracza z 8 letnim stażem i 365 lvl którzy na bieżąco zamawia rubiny. Proszę jedynie o wyrozumiałość i nie zniechęcanie do dalszej gry. Nie można komuś czegoś dawać a później zabierać.