Pene pisalem o tym pasku w pomyslach i dalej cisza
Posts by Gadom
-
-
A dlaczego ma być zabrane coś co kupiłem legalnie? Rozumiem resztę graczy ale reszta nie rozumie nas. Przez 7 dni codziennie szukałem ekwipunku po kilka godzin i wydałem kilka tysięcy rubli na zmianę ofert w sklepie. Dany element był kilka razy kupowany następnie sprzedawany i kupowany nowy jeszcze lepszy więc srebrników poszło o wiele więcej niż się wydaje. Dodatkowo nie mamy już starego ekwipunku na który również kiedyś poszła tona rubli. Rekompensata w srebrnikach to nieśmieszny żart. Wbiję trochę szczęścia i nic mi po tym bo starego ekwipunku już dawno nie mam w sklepie. Mam 30 nowych itemów, obronne, pod kwas, na pvp . Tak samo miałem wcześniej a jedyne co teraz mogę kupić to gryf...osobiście wprowadzìłbym nowy ekwipunek dla graczy 450lvl + bo oni od dawna nie mają co kupić a nam którzy mieli trochę szczęścia bym go zostawił, tym bardziej, że jest to garstka osób. Chyba, że rozmawiamy o rekompensacie w postaci miliarda srebra do skarbca. Wtedy to uczciwa oferta dla gracza z 8 letnim stażem i 365 lvl którzy na bieżąco zamawia rubiny. Proszę jedynie o wyrozumiałość i nie zniechęcanie do dalszej gry. Nie można komuś czegoś dawać a później zabierać.
-
Co ze starym ekwipunkiem który sprzedałem ? Co jeśli kupilem nowy ekwipunem po czym go sprzedam i stracilem polowe pieniedzy aby kupic cos lepszego? Rozbierzcie mi postac i pieniadze na reke przegranego i zostac sfarmionym??
Mam 30 nowych itemow z czego pewnie kupilem 40
I co mam zrobic z tymi pieniedzmi jesli mialem ekwipunek z 320 lvl a teraz juz takiego nie kupie ?
-
A wiecej szczegolow ? Zwrot czasu na szukanie ? Zwrot Rubinowa? Zostane teraz bez eq? Chyba zart , jakas rekompensata ? Czy zostaje usunac konto...
-
-
wrzucasz farmy na desce po 7k wiec dlaczego mam nie wrzucic cie za 70k?
-
jasne ale ty w zamku 1 to chyba nie, co ?
-
Wygrał Black_Gadom
Black_Gadom zdobył 32159 srebrników.
Black_Gadom otrzymał -3 PD.
Korsarz otrzymał 1 PD.
Obrażenia - Atakujący: 11826
Obrażenia - Obrońca: 0
-
Niedziela 22.03.2026, 18:46 Obrońca: Arcyksiążę Korsarz
Wygrał Black_Gadom
Black_Gadom zdobył 77538 srebrników.
Korsarz otrzymał 1 PD.
Obrażenia - Atakujący: 9961
Obrażenia - Obrońca: 0
Lvl 364 vs 261

-
DSK oddal za darmo a nastepca sprzedal Ravenowi za 1150 xd
-
Co ty piszesz xd toć DSK na kilku serwach byl top 1, na s29 mial 3krotna przewage nad top2 ,pozniej konto oddal a nastepca sprzedal je Ravenowi. TAK ,Raven gra teraz na koncie Deski wiec dwa jego konta sa top 1 i top 2 😉 a obecne jego konto rowniez wczesniej bylo top1 na s48. Takze pozdro
-
1150 dali za azraela , ciekawe ile za chromo ale odkupowac i wyludzac konto od goscia po wypadku to juz szczyt ...
Swoja droga po co tutaj prowokujesz ?
-
A wy kiedy przestaniecie kupowac konta ?
-
Miesięczne szaleństwo jest ok, musicie to zepsuć?
Coś co jest dobre psujecie a coś co jest złe pozostaje złe...
Lepiej zróbcie nowe wydarzenie...
Nikt nie słucha graczy a później gracze odchodzą.
-
WKURZA
1. Za mocny kwas ! Zmienic na 150% a z posiadloscia max 200%
Nowości
1. Suwak w skrzyni z łupem
2. Nowe mocniejsze moce karmy zamiast wiekszosci starych bo uzywane przez graczy sa tylko 3
3. Event, karma lub bonus ktory daje +50% lub +100% doswiadczenia
Pomysły / Przesłanki
1. Ein Schieberegler in der Beutetruhe wäre echt praktisch.
2. Neue, stärkere Karma-Fähigkeiten statt der meisten alten – aktuell nutzt sowieso kaum jemand mehr als 3 davon.
3. Każde wydarzenie, karma lub bonus, das +50% lub +100% EP, które są miłe.
-
Wygrał TEMPLARIUSZE
Zamek zakonu został splądrowany.
TEMPLARIUSZE zdobyli 598851 srebrników.
Zakon: TEMPLARIUSZE
Łączne znaczenie: 1803665
Zakon: PrzeklęteDusze
Łączne części: 945262
Tak wrzucam dla odswiezenia bitew zakonnych których byly już na 4 stronie

-
Piątek 28.11.2025, 00:34 Obrońca: Arcyksiążę [ THORGAL ]
Wygrał Black_Gadom
Black_Gadom zdobył 998 srebrników.
[ THORGAL ] otrzymał 1 PD.
Obrażenia - Atakujący: 39839
Obrażenia - Obrońca: 5951
334 vs 318 lvl
Ps. Atakujacy bez kwasu, obronca na kwasie, k.o
-
Jak dla mnie zeby to byla hala slaw a nie spam to powinno byc mniej wiecej minimum 50k dla lvli 200+ i 100k dla lvli 300+ oraz 150 dla 400...
Sam nie wrzucam takich po 20k bo to prawie codziennosc i nie ma sie czym szczycic a nawet szkoda mi czasu na wrzucanie tego

-
Sobota 01.11.2025, 19:37 Obrońca: Arcyksiążę Red_Raven
Wygrał Riddick
Riddick zdobył 3641488 srebrników.
Riddick otrzymał 3 PD.
Red_Raven otrzymał 0 PD.
Obrażenia - Atakujący: 5391
Obrażenia - Obrońca: 1291
Lvl 316 vs 388
-