Posts by Ser DSK

DSK nigdy nie miałeś konta od 1 lvl które na top 1 poszło

" dostałeś " ode mnie konto top1 na s15

wszyscy wiemy coś za typ ...

to skończ szczekać - puszczaj misje a My poczekamy by Cię na kasę zrobić :-)

Korsarz chyba osoby pomyliłeś jakbyś nie wiedział to obecne konto top2 i konto Ravena top1 to są moje konta które prowadziłem wcześniej od 1 lvl na innych serwerach przed połączeniem i byłem top1, więc nie szczekaj jak nie wiesz bo karawan jedzie dalej 😆

I nie przypominam sobie żebym od Ciebie jakieś konto dostał, może ktoś się podszywał pod mój nick bo pierwsze konto jakie założyłem to było s1 ze 15 lat temu z moją prawdziwą osobowością.

Na chwilę obecną to wy ciągle sypiecie kasą, kupione konto Golibrody i na sam początek zgrabiony na 600k, więc przestań płakać

Bawar lepiej zajmij się swoimi kontami które kupujesz.

Cytując twój wpis kiedy Radas mi przestanie kupować EQ? On nie musi mi nic kupować bo sam potrafię znaleźć.

Jakoś na s29 nie potrafiłeś i nie uwierzę, że nagle się nauczyłeś. Twoją jedyną "umiejętnością" jest klepanie misji ;)

No tak bo ty jesteś wszystko wiedzący i widzący zapomniałem😅 nie będę z Tobą dyskutował bo to nie czas i miejsce na to, więc serdecznie Pozdrawiam całe PD

Sir DSK

Oddam top 1 s29

Poziom: 194

Zakon: Bezdomni

Miejsce zakonu: Król

Łup zdobyty: 214320619

Łup stracony: 107897

Wygranych turniejów:0

Zwycięstwa: 40814

Remisy: 39

Porażki: 245

Siła: 401 + 549

Zręczność: 350 + 352

Kondycja: 81 + 186

Szczęście: 994 + 310

Używanie broni: 600

Umiejętności obronne: 610

Obrażenia: 725 - 824

Zbroja: 936

Szansa trafienia: 1330

Szansa obrony: 873

Kryjówka: Premium 695 dni kukła treningowa 349

Kompletne eq gryfa + włożone silne esencje.

Kontakt: pw w grze