bláznivý liečiteľ 10-17/02/26

Ach, vitaj, vitaj, môj dobrý priateľ, vitaj v obchode!
Hovoria mi bláznivý liečiteľ! Prečo bláznivý? Nemám tušenie! Dám svojim zákazníkom len pár elixírov a zdá sa, že neznesú... chuť, áno, tú chuť! Je pre nich príliš silná, to je všetko!!
Takže, požiadal som ťa, aby si strážil môj obchod, pretože je čas, aby som navštívil vzdialené krajiny Caldeanu. Po všetkom, čo sa tam stalo; Vikingovia, invázia drakov, útok nadprirodzených zvierat, sa mi konečne zdá bezpečné trochu sa zabaviť a prekvapiť ľudí zázrakmi mojich elixírov.
Som si istý, že niektoré z týchto elixírov by oveľa posilnili hrdinov a zloduchov Caldeanu. Tento elixír je pekný, vonia, je dosť silný, však? Myslím, že to dalo pijákovi ďalšiu končatinu, ďalšiu ruku na držanie ďalšieho meča, čo by bolo perfektné pre tie nebezpečné krajiny, alebo počkajte, bol to ten elixír, ktorý tak hrozne páchol, že ľudia omdleli, keď sa k nemu priblížili príliš blízko?
No, na tom nezáleží! Dôležité je, že idem do Caldeanu!
Budem preč dosť dlho, Caldean je veľký kontinent a budem musieť navštíviť každú dedinu, mesto a mestečko a cestovanie medzi nimi môže byť náročné!
Takže sa postarajte o obchod za mňa, som preč od 10.02.2026 (poludnie) do 17.02.2026 (poludnie), idem do Caldeanu! Dobrodruhovia, pripravte sa!
Elixír múdrosti bude stáť 800 strieborných namiesto 500. Ale na IG je napísané 500, je to chyba.
Dobrá zábava!
Tím Battleknight