Posts by Mistrz Marek

dzięki aczkolwiek szkoda, że nie ma przegranych :)

Chociaż z top 30 mozna wyliczyć topke 😀

Jak kiedyś będę miał jeszcze trochę czasu to przeliczę mam przeklepane do exela. RW z hali sław od października 23 do zeszłej soboty niektórych mam nawet w przegranych przeliczonych. Jako ciekawostka BawariaMaster zarówno w przegranych jak i wygranych w tym okresie jest bardzo wysoko.

To albo się dobrze ukrywa albo druga osoba go osłania przez te 12h a to jest już zgodne z regulaminem. Tak samo jeżeli ktoś atakuje swoje konta na kasę łamie regulanin ale jeśli to kolega podkłada specjalnie swoje konta byś mógł zarobić to nie jest jeszcze zabronione przez regulamin.

Ataki na swoje konta łamią regulamin gry. A jeżeli ktoś ma podejrzenia, że ktoś łamie zasady multikontowości zawsze może wysłać ticketa z proźbą o zweryfikowaniem danej osoby.

At the beginning, the advantage of the chance to hit and defend will not help much, because only when the advantage over the opponent is around 100, the opponent hits. It's best to buy eq with additional damage at the very beginning.

Fajna bitewka w okolicach bodajże 3 rundy już zaczynało pachnieć plądrem dla resu. Ale później wynik zaczął odjeżdzać. Nie na tyle by wyjść na czerwone. Ale 300k to i tak spora przewaga. Ciekawie że w top 3 zakonów wojny są tak wyrówname że tak bardzo ciężko o te 20% przewagi.

Wygrał RiR & Z.T
    RiR & Z.T zdobył 251193 srebrników.
    Zakon: IMPERIAL
    Łączne obrażenia: 808867
    Zakon: RiR & Z.T
    Łączne obrażenia: 2230129

Rzeczywiście, z najmami ta bitwa wyglądała zupełnie inaczej, co potwierdza raport powyżej z jednego z pierwszych starć na nowym kontynencie. Atak został odparty, a przeciwnik splądrowany. Bitwa miała miejsce jeszcze przed zakończeniem wszystkich fuzji IMP.

Jednak już pięć połączonych armii było w stanie zagrozić sytuacji. Warto również wspomnieć o Zakonie BAT, który połączył siły i wziął udział w oblężeniu RiR. Po stronie agresora naliczyłem ponad 60 aktywnych kont, w tym najmy. RiR spisali się znakomicie, walcząc bez wsparcia sojusznika, co sprawia, że ich zwycięstwo jest jeszcze bardziej godne uznania. Chwała dla RIR za ich determinację i osiągnięcia w trudnych warunkach!

Inni to się pofuzjowali przed połączeniem np. niejaki res przed połączeniem wchłonął tyle zakonów wysysając najlepszych graczy, podpisał tyle sojuszów i sprowadził tyle graczy z innych serwerów, że jego sojusz uzyskiwał 85% przyrostu srebrników całego serwera (przed połączeniem). Jako ciekawostka powiem, że w bitwie spojrzałem na ranking: w IMP i RIR było po 69 kont, średnia levela była identyczna 148 a różnica w łupie wynosiła tylko 200kk na korzyść RIR. Wiem, że to trochę fałszuje bo w najmie mieliśmy więcej o parę kont więcej a jeszcze rir miał kilka więcej parę czerwonych kółek. Ale ciężko powiedzieć żeby składy nie były w miarę wyrównane.

Odgrzewam kotleta. Po połączeniu serwerów znów wiele się dzieje.

Na początek poważne starcie z s55

Wygrał IMPERIAL

Zamek zakonu został splądrowany.

IMPERIAL zdobył 136472 srebrników. Zakon: IMPERIAL
    Łączne obrażenia: 2370580
    Zakon: RiR & Z.T
    Łączne obrażenia: 2068322

Chciałbym podziękować przeciwnikom za dobrą walkę w miłej atmosferze. Zdobyliśmy więcej obrażeń i weszliśmy mocno na plądr ale nie o to chodziło. Twierdza RIR nadal nie zdobyta!