Posts by Fenix
-
-
Szkoda że nie jesteśmy informowani wcześniej-nikt by się nie dziwił-tak bywało w zamierzchłych czasach pradawnej Historii-takie informacje pojawiały sie w aktualnościach
-
-
u mnie płatność kartą i brak,,,,czekamy -system nie spodziewał się tylu chętnych by płacić
-
też pamiętam te konkursy....Czemu Aders? nie chcesz startować? masz mój głos

-
o tym każdy wie-taka była idea na zarobek dla GF tyle że Polak jest z natury przekorny (przynajmniej ja taka jestem)-gram dla przyjemności więc po prostu mniej rozwinę postać i nie wydam kasy, Bawiłabym się wydając kasę na misje ale cofanie rycerza co kilka sekund by zbić pd? a jaka to zabawa? Ci ktorzy ładuja miliony monet w konta prą w górę i nie zwracają uwagi na poziom .I tak najwyższy poziom turniejów jest śmieszny więc nie ma potrzeby zbijania pd.Została natomiast grupa graczy którzy sie tą grą bawią-nie zależy im a tym by wbić 10 statów jednego dnia-ja mogę wbić 2 a jak mam zbijać od wbiję 1-to dla mnie nie jest problem-resztę czasu poświęce na pd a kamyczki zostaną tam gdzie były .Wiem że nie tylko ja tak zrobię -bo rozmawiam z innymi turniejówkami-też tak mają-my...sie bawimy-nie musimy przy tym grać i możemy kasę wydać na coś zupełnie innego
Ale do brzegu-generalnie moim pomysłem jest to by w czasie eventów miesięcznych dorzucić bonus z punktami karmy-by na przykład nie dostać szybszej podrózy a w zamian za to za każdą misę 1 punkt karmy gratis
Druga propozycja by zamiast 2 cz3 kamyków wypadały na przykład -bonusy w posiadłości-kukła,skrzynia skarbów czy premium
-
-
You call it a Bug-GF catch-up
-
exactly as Inny says, there are many people like us, we won't spend stones on withdrawing the knight from duels - we would spend them on missions, but we won't do those because we lower the XP
-
we really need premium option for 5 min duels
if GF wants to have more money you can even make it as extra option to purchase

GF thinks that people will do missions for rubies to lower their XP. Some probably will, but instead of spending gems, I'll be lowering my XP—so fewer gems means less money for GF.
-
What is this counter for??????

-
-
-
-
-
bo tonie podróż jest skrócona tylko czas misji-ciiiiiiiiiiiiiiii bo zmienią i po co?????
-
-
-
-