Nowe forum, nowe miejsce na rozmowy. Jak w temacie i nie tylko

Porozmawiajmy o aktualizacjach i eventach
-
-
No ja to czekam na smoki-czy dokładnie to samo? Czy coś nowego zobaczę (wątpie osobiście) no i co będzie ? smoczy? Czy gryfi?
-
Jeżeli zbliżający się event będzie taki sam jak poprzednie to przapominam, że
EQ zdobyć można w następującej kolejności:
1. Nogawice
2. Tarcza
3. Zbroja
4. Hełm
5. Miecz ,
przy czym by smoka "wykończyć" należy zadać mu następującą liczbę obrażeń:
Ethriel 120
Alestix 360 = 6 misji długich, trwających 30 minut,
Khoronax 480 = 8 misji długich, trwających 30 minut,
Khimun 720 = 12 misji długich, trwających 30 minut,
Sirux 960 = 16 misji długich, trwających 30 minut. -
Przydatna wskazówka, bede do niej sięgał jak juz sie zacznie event.
-
-
Bardzo mnie to cieszy to mój ulubiony
-
-
Dagusia jak teraz właściwie wygląda Nasz team?
Aktualna listę członków zespołu wraz z funkcjami przez nich pełnionych zawsze masz tutaj: https://battleknightpl.comastuff.com
-
Na innych serwerach widuję takie itemy lodowe na 19lvl np. taka niebieska zbroja co ma +12UO i +7 UB. Z jakiego eventu to leci? Z tego może co teraz wchodzi ten o smokach czy z jakiegoś innego. Kiedyś pamiętam aby uzyskać te itemy to też się biło smoki ale to jakich czas temu było
-
niebieska? To wyspa Fehan
-
w listopadzie pokazuje sie wyspa Fehan (o ile dobrze pamiętam czas ) tam można dostać unikatowy sprzęt z duża ilością szczęścia i nietypowych kształtach=między innymi te niebieskie kolczaste zbrojki
Z tego eventu jak nas poinfomował nasz przemiły GO będą lecieć sprzęty gryfie-możesz je sobie obejrzeć klikając w sklep (nie mylić z rynek ) i pod tą tarczką zobaczyć jak mniej więcej to wygląda na Twoim poziomie
-
Wyspa Fehan powraca (edycja 2017)
Szanowni Gracze,
miło nam poinformować, że już 17.03.2016 16:00ponownie opadną mgły znad wyspy Fehan. Dzięki temu będziecie mogli dostać się do jej skarbów. Wyspa będzie otwarta dla wszystkich graczy do 31.03.2017 16:00.
Przypominamy, że można podróżować na wyspę zAsgal i Tarant.
Wasz BattleKnight Team
-
dla zainteresowanych widziałam że 1 czewca plus 50% kamyków będzie można dostać
-
Czy komuś z szarych smoków wypadło coś innego niż zwykła łuska syreny?
-
Dzień dziecka
-
gdzie widziales ?
potwierdzone info ?
-
Tak, jest już przecież komunikat
-
a no pardonsik
po co slepemu oczy haha
-
czy tylko ja mam problem z zakupem rubinów przy użyciu karty płatniczej ? Próbowałem jakieś 2h temu, było info że spróbuj później no ok, próbuję teraz i cały czas to samo, dodam że sprawdzałem stan konta oraz limity - wszystko jest ok a mimo to z bliżej nie określonej przyczyny nie mogę sfinalizować zakupu
-
Ja mam to samo, też nie mogę kupić kartą