od tygodnia czekam na rozpatrzenie sprawy zmiany właściciela zakonu z powodu braku aktywnośći wodza:)czy ktos wie czemu tak długo sie czeka na rozpatrzenie sprawy?kiedys to zajmowało max dzien teraz tydzien to troche przesada...
support nie odpowiada na polskim serwerze
-
-
A jesteś pewien, że wszystko poprawnie wypełniłeś w zgłoszeniu?
Postaraj się złapać team na Discord to dowiesz się co z Twoją sprawą.
W standardzie powinieneś otrzymać odpowiedź w ciągu 48h od GO - jeśli GO jest nieobecny to temat pójdzie po 48h wyżej do SGO - jeśli tam nikogo akurat nie ma to po kolejnych 48H pójdzie do GA
-
Pisałem to powiedzieli ze oni się tym nie zajmują,a dokładnie czekam od 29.10.2022
-
A jesteś pewien, że wszystko poprawnie wypełniłeś w zgłoszeniu?
Postaraj się złapać team na Discord to dowiesz się co z Twoją sprawą.
W standardzie powinieneś otrzymać odpowiedź w ciągu 48h od GO - jeśli GO jest nieobecny to temat pójdzie po 48h wyżej do SGO - jeśli tam nikogo akurat nie ma to po kolejnych 48H pójdzie do GA
48h ?
chyba na zagranicznych serwerach. ja czekalem 3 tygodnie na zmiane nicku
-
a ja się wkopałem z towarzyszami i tez czekam na usuniecie juz pare miesiecy nie moge dokonac zmiany
-
z jakimi towarzyszami? pies, wróżka itp?
jeśli tak to zobaczy czy któregoś możesz sprzedać husky i muza mają wartość w srebrze
-
by sprzedac musze sciągnąć feniksa a niemoge
brak miejsca w plecaku ,popełniłem gafę jak młody gracz z wrózkami ,niby pracuja nad tym
-
Problem już został zgłoszony do osób wyżej i w dalszym ciągu czekamy na rozwiązanie tego problemu..