310 i 017 miałam

Porozmawiajmy o aktualizacjach i eventach
-
-
jest jakiekolwiek info ile trwa obecny event? mniejsze staty, krótszy czas misji, rubinki... bo z chęcią bym przytulił jakikolwiek komunikat
-
event miał byc do 10 ale zaczął się dzień poźniej więc pewnie do 11-to tłumaczenie przez google jakie dostałam
13. rocznicę BattleKnight. Podczas
uroczystości tj. Od 3 listopada 2019 r. Do 10 listopada 2019 r. Aktywujemy następujące funkcje urodzinowe. + 50% Szansa na znalezienie więcej srebra w zadaniach - 50% mniej kosztów szkolenia - 50% szybszy czas odnowienia zadania - 50% szybsza podróż + 25% szansa na upuszczenie 2 rubinów w misjach Miłej zabawy Twój zespół BattleKnight. Z poważaniem.
-
a no jest
a team się pomylił info o hd 30% tymczasem jest 40%:D
Sprawdziłam info miałam z 30 więc chyba GF zrobiło niespodziankę i dodało 10% przy uruchamianiu
Nie wszystko co złe to moja wina
PS. Czekam na zgłoszenia > Loteria BattleKnight !
-
a no jest
Sprawdziłam info miałam z 30 więc chyba GF zrobiło niespodziankę i dodało 10% przy uruchamianiu
a no jest
niestety tyle byłem najbliżej
Normalny łup w wysokości 31011 srebra.
Markus otrzymał 9 PD.
Markus otrzymuje 3 negatywnej karmy.
Obrażenia - Atakujący: 23071
Obrażenia - Obrońca: 252
no i w końcu się udało
Wyśmienity łup w wysokości 91013 srebra.
Markus otrzymał 9 PD.
Markus otrzymuje 3 negatywnej karmy.
Obrażenia - Atakujący: 18066
Obrażenia - Obrońca: 257
-
kto pamięta kiedy rozpoczynało się zbierać jabłka i szyszki na świąteczne drzewko? taka nudą wieje że za choinką zaczęłam tęsknić-choć przyznaję jak widzę świąteczne reklamy o tej porze to mi się przykro robi...Przecież nic innego nas nie czeka do tej pory jak sądzę
-
z jakieś 2, 3 tygodnie przed świętami. Zbieranie ozdób potem prezent na święta (jedna wskazówka lepsza, 3 zwykłe i parę elek :D) i start świątecznej kolacji z nowym rokiem. A ja ciągle czekamna rozstrzygnięcie loterii battleknight. Ticket jest przesuwany między coma a administratorem gry. Chyba nie mogą uwierzyć, że ktoś ustrzelił
-
to rzeczywiście tak trudno sprawdzić...osz ty niecierpliwy....jak możesz czegoś wymagać??? w d ci sie poprzewracało :-)))
-
no i mam kuponik
-
no to będą zakupy na black friday-który w Polsce pewnie potrwa do końca grudnia
-
teraz myślę, że poczekam z wczytaniem kuponiku jak będzie HH coś czuję że wtedy z kuponiku dostanę więcej rubelków
-
to mam cos dla Ciebie
Dear players
We will have a Happy Day on the 06th of December from midnight until 23:59.All ruby purchases will give you an extra 30% for free!
-
Nie tylko
-
Witam, czy będzie jakiś event świąteczny w tym roku? Trochę ożywiłoby to grę
-
Pewnie będzie wieszanie na choinkę jak co roku
-
-
może przyśpieszone serwery połączą
-
tak połączą ale najpierw otworzą 30 nowych
-
i nadal cisza z Eventem Świątecznym ??? Nikt nic nie wie
szkoda
-
w zeszłym roku juz się coś działo
Okres Postu od 10.12.2018 do 24.12.2018.
w tym roku jak widać jest niespodzianka-nie byliśmy grzeczni więc dostaniemy rózgę
no to mamy-choć ....
Fasting Period: 13/12/2019 to 27/12/2019The Feast: 03/01/2020 to 10/01/2020