Moje gratulacje! Chociaż dziwnie trochę składać takie gratulacje jako słupek zwycięzców <lol>

Bitwy zakonne
-
-
Spodziewałem się wielkiej bitwy, starcia godnego legend, ale IMP znów zawiodło swojego jedynego sojusznika.
Wygrał ForFunPL
Zamek zakonu został przejęty.
Zakon: ForFunPL
Łączne obrażenia: 1621459Zakon: Blood Angels Temple
Łączne obrażenia: 989933Szkoda BAT dzielni rycerze, którzy zostali wystawieni na pohańbienie. Gdy przyszła próba, ich sojusznik nie stanął u ich boku. Nie wiem, czy była to zdrada, czy po prostu obojętność, ale widok opuszczonej załogi mówi sam za siebie.
Patrzę na GAN i BH – zakon, który miał być potężny, a teraz na naszych oczach się rozpada. Fuzje mogą dać siłę, ale jeśli nie ma w nich prawdziwej jedności, to zawsze przyjdzie dzień, gdy fundamenty się rozsypią.
Mam nadzieję, że ci, którzy walczyli, odnajdą dla siebie nową drogę.
-
tyle dobrego z tego wyszło że BAT (BH) odzyskało autonomię, IMP osiągnęło swój cel prowadząc nieczystą politykę mającą na celu pozyskanie najmocniejszych graczy z BAT, głosowanie na nowego mistrza to była komedia, 2gie konta z IMP głosowały na sami wiemy kogo
intryga się udała, zakon rozwalony, do tego TBKOB przejęty, IMP może ogłosić pełny sukces ...
-
-
Dobra i przydatna bitwa.
Po stronie U: szybka mobilizacja i prawidłowa mocna reakcja już po 1 rundzie gdzie wynik był na przejęciu.
Po stronie IMP doświadczenie i kolejne wnioski do wyciągnięcia.
Gratuluję obrony i mam nadzieję na kolejne bitwy
-
tyle dobrego z tego wyszło że BAT (BH) odzyskało autonomię, IMP osiągnęło swój cel prowadząc nieczystą politykę mającą na celu pozyskanie najmocniejszych graczy z BAT, głosowanie na nowego mistrza to była komedia, 2gie konta z IMP głosowały na sami wiemy kogo
intryga się udała, zakon rozwalony, do tego TBKOB przejęty, IMP może ogłosić pełny sukces ...
A tu to nie było tak, że U wysłało mocny najem do Forfunow, a nas zablokowali zakonem słupów? Czy mylę fakty?
-
po 1 rundzie gdzie wynik był na przejęciu.
jak na moje oko to na takim wątpliwym plądrowaniu a nie na przejęciu było po pierwszej rundzie
A tu to nie było tak, że U wysłało mocny najem do Forfunow, a nas zablokowali zakonem słupów? Czy mylę fakty?
a co ma piernik do wiatraka? FFUN jest zakonem NIEZALEŻNYM, my nawet nie mamy sojuszu, ale o tym to najlepiej wypowie się Fenix, my po prostu wspieraliśmy zakon który chce się bawić tą grą a nie brać udział w serwerowej wojnie, o ile wiem takie samo marzenie miał Rodgar, ale szare eminencje z IMP miały inne plany co do swojego "sojusznika", należy zadać sobie pytanie kto zyskał na rozpadzie BAT? bo sugerowanie że UNITED jest niedorzeczne, my na tym nic nie zyskaliśmy za to Wy kilku mocnych graczy.
-
Wiśta wio i do przodu
Wszyscy chcieliśmy BAT, ale po stracie zamku BH nie chciało nas, co pokazało głosowanie na sołtysa. Nie pozostało nam nic jak odejść. Nie dało się słuchać że to wina, 47 ronin, GAN itd Nikt nie zmuszał graczy z BH do przejścia, każdy ma swój rozum
-
jak sie idzie do innego zakonu pomoc w przejeciu zamku, to trzeba pamietac, ze jest szansa na strate zamku w swoim zakonie. i w ten sposob bat sie rozpadlo
-
-
Wydarzyła się interesująca bitwa na s55, która wstrząsnęła IMPERIAL.
Przeciwko 80 rycerzom z zakonu [IMP] IMPERIAL stanęła garstka śmiałków - zaledwie 6 rycerzy, którzy postanowili sprawdzić, z czego naprawdę zrobione jest to „Imperium”.
Przewaga liczebna? Ogromna.
Panika po drugiej stronie? Jeszcze większa.
Zakon, który zwykle przechwalał się swoją potęgą, nagle zaczął:
– odpalać kwas już od pierwszej rundy
– uciekać w defensywne uzbrojenie
– i wszystko, co mogło choć trochę zmniejszyć straty
Wygrał IMPERIAL
IMPERIAL zdobył 7403 srebrników.
Zakon: The Sixth Sense
Łączne obrażenia: 549669
Zakon: IMPERIAL
Łączne obrażenia: 741271A mimo to… nie potrafili w 80 rycerzy przesunąć flagi do końca, a tym samym odnieść zdecydowanego zwycięstwa w bitwie.
Na pamiątkę tych wydarzeń zostawiam obraz z ostatniej rundy. Niech przypomina, że liczby nie walczą - walczą ludzie.
-
Brawo Wy !
-
Przeciwko 80 rycerzom z zakonu [IMP] IMPERIAL stanęła garstka śmiałków - zaledwie 6 rycerzy, którzy postanowili sprawdzić, z czego naprawdę zrobione jest to „Imperium”.
Wygrał IMPERIAL
Łączne obrażenia: 741271A mimo to… nie potrafili w 80 rycerzy przesunąć flagi do końca, a tym samym odnieść zdecydowanego zwycięstwa w bitwie.
Na pamiątkę tych wydarzeń zostawiam obraz z ostatniej rundy. Niech przypomina, że liczby nie walczą - walczą ludzie.
Coż poradzić. No takie są fakty. Wstrząs trzyma do teraz.
-
-
Wygrał IMPERIAL
Jeżeli odpaliłem kwasa i ubrałem obronne eq to tylko na chwilę by wygrać jeden pojedynek. A tak cały czas siedziałem w ciuchach z dużą kondycją. Co pozwoliło Ci uzyskać ogromny indywidualny wynik. Co było bez znaczenia bo bitwa i tak zakończyła się na czerwonym. Piszesz o tym jak o jakiejś epickiej bitwie jednej stronie liczysz liczbę członków, drugiej liczbę najemników co jest raczej niespójne. Widzę tutaj mocne podkoloryzowanie sytuacji.
-
-
10 osob vs caly zakon
wiecej nie trzeba chyba dodawac. Do nastepnego razu
I o to chodzi
-
Ładnie ładnie ale płakać nie będziemy. Ciekawy skład pora wyciągnąć wnioski
-
Ładnie ładnie ale płakać nie będziemy. Ciekawy skład pora wyciągnąć wnioski
-
Podobnie jak na s55 bawi się serwer 56, mianowicie 10 najmów przejęło główny zakon wroga
link wyniku poniżej